Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση και έτσι άρχισε το πανηγυράκι για να έχουν τα Συριζόπουλα τον τηλεοπτικό χρόνο που είχαν ανάγκη. Το αποτέλεσμα αυτής της πρότασης είναι γνωστό σε όλους, αλλά τι σημασία έχει. Ο Ελληνικός λαός έφερε στην κυβέρνηση την ΝΔ και έκανε....πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη και αυτός θα ψηφίσει και θ' αποφασίσει και πάλι στις εκλογές.

- Τα τσιτάτα του Τσίπρα και των άλλων Συριζοπουλων είναι για εσωτερική κατανάλωση και θα τους θυμίσουμε αυτό που λέει ο λαός. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Ξέχασαν να μας πούνε για τις παρακολουθήσεις στην δική τους θητεία, αν και τις έχουν παραδεχθεί και μας λένε πως ο Αλέξης δεν γνώριζε. Αλήθεια γιατί έπρεπε να γνωρίζει ο Μητσοτάκης αφού δεν γνώριζε "ο έξυπνος" Αλέξης;

- Παρακράτος κύριοι πάντα θα υπάρχει και αυτή την φορά αυτό το παρακράτος έδινε στοιχεία στον Αλέξη, στον Σύριζα και στα φερέφωνα τους. Ας μη γελιόμαστε λοιπόν. Παρακολουθήσεις είχαμε πάντα και θα έχουμε και στο μέλλον. Αν δεν τις θέλαμε τότε "οι έξυπνες τεχνολογίες" θα είχαν φροντίσει ώστε να μην υπήρχαν?

- τι έγινε τελικά με τον Βασίλη Καθαροσπόρη και την υποψηφιότητά του; Ο Καθαροσπόρης δέχεται επίθεση από άλλον υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος διαπιστώνει πως αν είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Καθαροσπόρης, αυτός δεν θα περάσει στην Β' Κυριακή.

- Η αντίδραση του κυρίου Καθαροσπόρη δεν θ' αργήσει να έρθει και θα διαπιστώσουν όλες και όλοι πως έχει όπλα στην φαρέτρα του γι'α να αντιμετωπίσει κάποιες πρακτικές του μακρινού παρελθόντος.

- Πάντως πρέπει όλοι να ξέρουν πως ο Καθαροσπόρης δεν ορίζει εκπροσώπους για να πούνε αυτά που θέλει να πει. Τα λέει ο ίδιος.