Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

....σουτάκια

 - Ο ΑΟΝ Αρτάκης κέρδισε την ομάδα του Κιλελέρ με 2 - 0 και ανέβηκε βαθμολογικά και θα έχει την ευκαιρία την Τετάρτη με αντίπαλο την Λευκίμμη η οποία σε 3 αγώνες έχει μία νίκη. Αμέσως μετά, δηλαδή το Σάββατο ο ΑΟΝΑ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Άρτας, η οποία στους 3 αγώνες έχει 2 νίκες όσες και ο ΑΟΝΑ. Η ομάδα της Άρτας πάντως την Τετάρτη θα παίξει στην έδρα της κι αυτή, αλλά με τον πρώτο και.... αήττητο ΕΘΝΙΚΟ Κεραμιδίου. Καλή συνέχεια στον ΑΟΝΑ.

- Ψάχνει μια νίκη ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν είναι και εύκολο να την κάνει. Εμείς πιστεύουμε πως στις επόμενες 4 αγωνιστικές όλα θα πάνε καλύτερα και θα βρει τους βαθμούς που θέλει, για να αποκτήσουν και καλύτερη ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

- Την επόμενη 4η αγωνιστική ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ πάει Λουκίσια και η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ πάει Αλιβέρι να αντιμετωπίσει τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Για να δούμε αν οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν μαζί στην κορυφή ή αν ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ ο οποίος μάλλον δεν θα έχει δυσκολία με τα Λουκίσια, θα αρχίσει να απολαμβάνει μόνος του την κορυφή.