Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

.....Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πάθει παράκρουση με τον Κασσελάκη και χτύπησαν διάλυση.  Ο Κασσελάκης τους θέλει προς το κέντρο και αυτοί θέλουν αριστερά!!! Μήπως αυτό το κόμμα δεν θέλει πρόεδρο, αλλά προπονητή; Πάντως εμάς μας συγκινεί η θέση της  κυρίας Τζάκρη η οποία είναι με τον Κασσελάκη και όχι με τους ....αριστερούς!!!!

- Να φύγουν λέει όσοι διαφωνούν με τον Κασσελάκη. Συγνώμη κυρία Τζάκρη, αλλά πότε γνωρίσατε τον κ. Κασσελάκη και τον κάνατε και πρόεδρο; Να ξέρετε πως σύντομα η κρίση του εκλογικού σώματος θα είναι χειρότερη για το κόμμα σας, από το ότι ήταν τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις.

- Νάτα, νάτα τα μαντάτα και λένε πως υπάρχει περίπτωση η κυρία Σοφία Νικολάου να είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία!!!! Δεν μπορεί λέει να περιμένει μέχρι τις επόμενες Εθνικές Εκλογές και ζήτησε από τον κύριο Μητσοτάκη να την βάλει στο Ευρωψηφοδέλτιο!!!!! Κυριάκο δεν είναι κακή ιδέα.

- Η Εύβοια πάντως θα την στηρίξει, αλλά σίγουρα δεν φτάνουν τα κουκιά. Θα χρειασθεί πάνω από 150.000 σταυρούς προτίμησης για να έχει πιθανότητες εκλογής. Κυρία Σοφία αν η πληροφορία είναι αληθινή εμείς θα σας βοηθήσουμε, γιατί είμαστε φανατικοί με αυτούς που πιστεύουν πως "όσο πιο μακριά, τόσο πιο καλά".

- Επειδή προεκλογικά κάποιοι άφησαν αιχμές για τα χρήματα που παράνομα είχαν δοθεί για καύσιμα του ΦΟΔΣΑ, όταν διοικούσαν τον Δήμο οι Παγώνης και Καθαροσπόρης, αλλά και για τα μηχανήματα που είχαν χαθεί, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο θέμα και το τι θα πει η δήμαρχος.

- Σε καμία περίπτωση δεν θα πιστέψουμε, πως αυτά ήταν μέρος της όποιας συμφωνίας, όπως δεν θα πιστέψουμε πως σύντομα θα δούμε να επανέρχονται ως προμηθευτές του Δήμου, αυτοί που ήταν και στην θητεία Παγώνη/Καθαροσπόρη.