Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να έχετε την υγεία σας. Σήμερα όπως και κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου  και αναφερόμαστε στα τοπικά της Εύβοιας, ναλλά έχουμε και την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο τα πράγματα είναι χειρότερα, ακόμη κι από το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στο κόμμα της αντιπολίτευσης, χάθηκαν οι κανόνες, από έναν άνθρωπο ξένο προς την Ελληνική πραγματικότητα και χωρίς.... κανέναν πολιτικό λόγο.

- Μπορεί να μην έχουμε καμία σχέση με αυτό το κόμμα, αλλά αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουν τους κομήτες παράγοντες που αναλαμβάνουν να διοικήσουν σωματεία, ερχόμενοι από το πουθενά και σύντομα τα σβήνουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ για μας είναι οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ του ποδοσφαίρου γυναικών. Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ είχαν χρόνια στον ποδοσφαιρικό χάρτη  και όταν τις ανέλαβε ο κύριος Σωτηρίου ανέβηκαν στα σαλόνια και είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού έφταναν στον τελικό και έχαναν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ. Από το πουθενά κάποιοι ανέλαβαν να "τελειώσουν" τον Σωτηρίου και τον οδήγησαν σε παραίτηση και έφεραν μια διοίκηση με μέλη, ανθρώπους από το πουθενά οι οποίοι εκπροσωπούσαν ουσιαστικά μια εταιρεία που είχε σχέση με την Αμερική. 

- Τα ίδια και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κόμμα του 3%, το ανέλαβε ο Τσίπρας και έχοντας δίπλα του στελέχη από τον χώρο της αριστεράς κατάφεραν να το οδηγήσουν να κυβερνήσει για 5 χρόνια. Μετά από συνεχόμενες ήττες σε εκλογές, ο Τσίπρας παραιτήθηκε και έμεινε στην άκρη και έγιναν εκλογές για να εκλεγεί ο πρόεδρος του κόμματος.

- Από το πουθενά εμφανίσθηκε ο κύριος Κασσελάκης από την Αμερική και ανέλαβε τον ΣΥΡΙΖΑ. Από τότε ο ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε διάλυση, γιατί ήταν αδύνατον στελέχη με ιστορία και αγώνες, να ακολουθούσαν την πρακτική ενός ανθρώπου ο οποίος δεν έχει καμία πολιτική.

- Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ ο ΣΥΡΙΖΑ και θα έχει την ίδια κατάληξη, Θα διαλυθεί κι αυτός και δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι Έλληνες. Μπορεί να είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα.

- Ένας Κασσελάκης να φροντίζει ώστε να φεύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Βούτσης, ο Σκουρλέτης, ο Φίλης, ο Σταθάκης, ο Κούλογλου και πολλοί άλλοι. Κύριε Κασσελάκη, προσωπική μας άποψη είναι, πως ήρθατε για να διαλύσετε τον ΣΥΡΙΖΑ.