Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

...η άποψή μας

 - Ο κύριος Κασσελάκης στην προσπάθειά του να πείσει κόσμο πως αυτός είναι "υγιής" και οι άλλοι του "άρρωστου συστήματος", ξεπέρασε κάθε όριο με το διάγγελμά του, αφού έβαλε μπροστά το όνομα του Αλέξη Τσίπρα  και πέταξε στο καλάθι των αχρήστων τα στελέχη που έγραψαν ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κύριος Κασσελάκης στο τέλος θα καταλήξει να είναι πρόεδρος ενός κομματίδιου το οποίο φυσικά δεν θα έχει σχέση με την Αριστερά και το Κέντρο, αλλά θα είναι ένα κόμμα ενός ανθρώπου ο οποίος θέλει να επιδεικνύει την ιδιαιτερότητά του και να την επιβάλλει και στους άλλους.
Αλήθεια τι σχέση μπορεί να έχει ο κύριος Κασσελάκης με το στράτευμα στο οποίο δεν.... υπηρέτησε, αλλά θέλει να το διαμορφώσει;
Τι σχέση μπορεί να έχει με την πίστη και την θρησκεία των Ελλήνων, όταν δεν έχει δείξει τον σεβασμό στα ιερά και τα όσια και μιλάει για διαχωρισμό κράτους - εκκλησίας;
Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κασσελάκης με την διαφάνεια όταν πέρασε από εργασιακή σχέση στην Αμερική με διεφθαρμένα τραπεζικά και όχι μόνο συστήματα;
Για ποιον αριστερό μιλάμε, όταν ο ίδιος πέρασε ως υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γιώργου Παπανδρέου και δεν ξέρουμε και ποιων άλλων;;;
Μιλάει ο Κασσελάκης για παιδεία, αλλά δεν θα μας πει ποτέ τι θα έκανε αν ερχόταν στην Βουλή νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια τι θα έκανε, αν ήταν βουλευτής.
Θα τα φτιάξει όλα λέει. Υγεία, παιδεία, εργασία, δικαιοσύνη, διαφάνεια και θα κόψει και τα προνόμια βουλευτών!!!!
Τελικά κατέκτησε το γραφείο του Τσίπρα όπως λέει, αλλά κληρονόμησε και βαδίζει κι αυτός με το ίδιο παραμύθι.
Το μόνο που δεν είπε ακόμη, είναι πως θα τα διορθώσει όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο.
Θέλει πάντως να κάνει κι αυτός ένα δημοψήφισμα, όπως είχε κάνει και ο Αλέξης, αλλά αυτός θα το κάνει για να εκδιώξει όλους τους αριστερούς!!!
Έχει πλάκα πάντως, αφού μιλάει για δημοψήφισμα σε ένα θέμα το οποίο δεν υπάρχει.
Θέλει να διαγράψει αυτούς που ήδη έχουν παραιτηθεί;
Εμείς του έχουμε μια πρόταση η οποία είναι στα μέτρα του λαϊκιστή κυρίου Στέφανου Κασσελάκη.
Να κάνει ένα δημοψήφισμα στο οποίο να έχει συμμετοχή ο Ελληνικός λαός και να τους ρωτάει, αν θα ήθελαν ως πρωθυπουργό ένα πρόσωπο το οποίο δεν έχει πληρώσει φόρους στην Ελλάδα, δεν έχει υπηρετήσει στον Ελληνικό στρατό, και το οποίο έχει όλες τις ιδιαιτερότητες του κυρίου Κασσελάκη.
Εμείς έχουμε την άποψη πως ο κύριος Κασσελάκης θα φύγει νύχτα, όταν θα διαπιστώσει πως ο Ελληνικός Λαός, δεν θα στηρίξει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη και πως αν θελήσει να ψηφίσει Αριστερά, υπάρχει το ΚΚΕ και θα πάει εκεί.