Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

....η δικαιοσύνη αποφασίζει

 - Δεν είχαμε ποτέ κάποια αμφιβολία γι΄ αυτό, αλλά να κρατάμε και μια επιφύλαξη, γιατί όπως λένε, η δικαιοσύνη είναι τυφλή και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν βλέπει και περισσότερες αυτές που κάνει λάθη.
Στην περίπτωση του Δημοτικού συμβούλου κυρίου Φώτη Λαγού, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο ίδιος έπρεπε να είχε παραιτηθεί και να κλείσει το θέμα εκεί και να μην πάρει... διαστάσεις. Η δήμαρχος κυρία Βάκα δεν μπορεί να ξέρει τι έκανε ο καθένας μέσα στο εκλογικό κέντρο, ούτε είναι δικαστής για να αποφασίζει.
Επειδή ρίχνουν ευθύνες κάποιες και κάποιοι στην δήμαρχο, εμείς γράφουμε την άποψή μας.
Τα στοιχείς είναι δεδομένα και δεν τιμούν κανέναν. Ας αποφασίσει η δικαιοσύνη.
Σε περίπτωση όμως που για κάποιους λόγους, δεν χάσει την έδρα ο κύριος Λαγός, τότε η δήμαρχος, θα πρέπει να μην του αναθέσει καμία απολύτως θέση και να παραμείνει στα 5 χρόνια απλός δημοτικός σύμβουλος.
Η δική μας άποψη είναι πως η πολιτική πορεία του κυρίου Φώτη Λαγού ουσιαστικά έκλεισε εδώ και τυπικά, αν δεν του πάρουν την έδρα, θα κλείσει σε 5 χρόνια.
Ο κύριος Λαγός δέχθηκε την αλλοίωση του αποτελέσματος, όχι για την παράταξη, αλλά υπέρ του προσώπου του και σε βάρος συναδέλφων του υποψηφίων.