Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά με υγεία, δημιουργία και αγάπη. Να τα πούμε;
Τα παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους από το πρωί και προσπαθούν να τα πούνε σε όσο περισσότερα σπίτια και καταστήματα μπορέσουν. Το κάνουν για το καλό, για να διατηρήσουν και το έθιμο, αλλά και για το ....χαρτζιλίκι τους.

-Εμείς θα θέλαμε να τα πούμε στην εξουσία, αλλά εκεί φτάνεις μόνο με ραντεβού και μάλιστα θα έπρεπε να το κλείσεις από το Καλοκαίρι. Ας μη γελιόμαστε. Στην πόρτα της κάθε εξουσίας, φτάνεις μόνο προεκλογικά και μάλιστα είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που η εξουσία μπορεί να έρθει και στην δική σου πόρτα, αφού μόνο για τις εκλογές της είσαι χρήσιμος.

- Είχαμε παράπονα μετά από το σχόλιο που κάναμε χθες σχετικά με τους άρχοντες που πήγαν σε εκδήλωση και δεν καταδέχτηκαν να πάρουν έστω από ένα ημερολόγιο που είχαν φτιάξει μαθητές του Λυκείου. Κυρίες και κύριοι της εξουσίας, μέρες που είναι, μη μας βάζετε στην πρίζα, γιατί θα ξεφύγουμε και αντί για κάλαντα, θα ακούσετε άλλα πράγματα.

- Αυτές οι μέρες δεν είναι για όλους ίδιες. Υπάρχουν και οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν την υγεία τους και είναι στα νοσοκομεία, υπάρχουν και οι άνθρωποι που ζούνε στα γηροκομεία και στους οίκους ευγηρίας όπως τους λένε, υπάρχουν και αυτοί που ταξιδεύουν λόγω της δουλειάς τους, αλλά και αυτοί οι οποίοι, για κάποιους λόγους δεν θα είναι με τις οικογένειές τους. Χρόνια πολλά σε όλους αυτούς και να τους δίνει δύναμη η γέννηση του Χριστού μας.

- Εμείς να στείλουμε τις ευχές μας σε όλες και όλους και να ζητήσουμε συγχώρηση, από ανθρώπους που πληγώσαμε ή αδικήσαμε. Θέλουμε την τιμωρία γι΄ αυτά τα λάθη μας και ειλικρινά, δεν διαμαρτυρόμαστε, ιδιαίτερα για ανθρώπους που αγαπάμε.
Χρόνια Πολλά.