Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Με ώρα έναρξης 20:00
Στο ΟΑΚΑ εκτός απροόπτου ο αγώνας της εθνικής με την Ουκρανία

Παρά την θέληση των διεθνών, που εκφράστηκε είτε άμεσα (όπως του Φ.Γκέκα στο blog του) είτε έμμεσα, ο αγώνας μπαράζ της εθνικής για το Μουντιάλ 2010 με την Ουκρανία στις 14 Νεμβρίου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν στο ΟΑΚΑ και όχι στην Κρήτη.
Το γήπεδο που φιλοξένησε και τα τελευταία παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τον όμιλο των προκριματικών κόντρα σε Λετονία και Λουξεμβούργο, φαίνεται να είναι η επιλογή για την πρώτη αναμέτρηση στον δρόμο για το εισιτήριο προς την τελική φάση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Μάλιστα υπάρχει η σκέψη η ώρα έναρξης να οριστεί στις 20:00 και όχι στις 21:30, όπως γίνται συνήθως.Η ΕΠΟ μέχρι την Δευτέρα θα πρέπει να έχει δηλώσει την έδρα για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς.
Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΣΑΠ, Αντώνη Νικοπολίδη. Στη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης του κ. Νικοπολίδη στον πρόεδρο της ΕΠΟ συζητήθηκαν θέματα γενικού ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, αλλά και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν και να αναπτύξουν κοινή δράση όπου αυτή απαιτείται.