Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ

Υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου
Χωρίς Χέρσι η ΑΕΚ εναντίον της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ


Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, για την 3η αγωνιστική του 9ου ομίλου του Europa League. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Γιουσούφ Χέρσι υπέστη διάταση οπίσθιου μηριαίου στο δεξί πόδι και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη για την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ.
Στα θετικά της προπόνησης της Τρίτης ήταν η επιστροφή του Γκουστάβο Μαντούκα. Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε με επιτυχία τα τεστ που υποβλήθηκε και είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του.
Εκτός πλάνων του Μπάγεβιτς για το ματς της Πέμπτης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Αραούχο, ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και οι τραυματίες Ζεράλντο Αλβες, Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος. Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά και ο Νέμεθ.
Η αποστολή της «Ένωσης» αναχώρησε σήμερα το πρωί (10:00) με πτήση τσάρτερ για το Μινσκ. Οι «εκλεκτοί» του Μπάγεβιτς είναι οι: Σάχα, Μπλάνκο, Χουανφράν, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μαντούκα, Αραμπατζής, Καφές, Παυλής, Ενσαλίβα, Μάκος, Καράμπελας, Γιαχάγια, Νέμεθ, Ιορντάκε, Ταχτσίδης, Άρτσε και Γκέντσογλου.