Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν προχωράει ο δανεισμός
Η Σαχτάρ έστειλε στον Ολυμπιακό 
το φαξ... πωλητήριο για Καστίγιο
Ο Νέρι Καστίγιο δεν θα φορέσει τελικά την ερυθρόλευκη φανέλα για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Το χαρτί που περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την Σαχτάρ έφτασε, αλλά ουσιαστικά έβαλε «φρένο» στην επιστροφή του Μεξικανού στο Λιμάνι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το φαξ που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» έφτασε στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας την Πέμπτη, αλλά δεν έγραφε αυτά που ήθελαν να.......
διαβάσουν οι επιτελείς του συλλόγου, καθώς οι Ουκρανοί τονίζουν ότι ναι μεν παραχωρείται ο παίκτης, όμως όχι ως δανεικός, αλλά ως ελεύθερη μεταγραφή.
Οι πιέσεις του Καστίγιο στη διοίκηση της Σαχτάρ δεν βρήκαν ανταπόκριση και οι ελπίδες του ποδοσφαιριστή πως θα καταφέρει να ξεμπερδέψει την κατάσταση αποδείχτηκαν φρούδες.
Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να μπει στη διαδικασία αγοράς των δικαιωμάτων του, κάτι που σημαίνει πως το σενάριο επιστροφής του Καστίγιο στο Λιμάνι θα παραμείνει σενάριο.
Απ' ότι φαίνεται, οι Ουκρανοί δεν έχουν ξεχάσει τα χρήματα που ξόδεψαν για να τον αποκτήσουν και ποτέ δεν αποφάσισαν να παραχωρήσουν τον παίκτη στους πρωταθλητές Ελλάδας. Τα 12 εκ. ευρώ που αξιώνουν για την παραχώρησή του αυτό αποδεικνύουν.