Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΝΗΛΕΑ ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 3-1 ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Σάββατο το πρωί η ομάδα νέων του Νηλέα επί της Αναγέννησης Ευρίπου με σκορ 3-1 για το πρωτάθλημα υποδομής της ΕΠΣ Ευβοίας. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας, η οποία ήταν εμφανώς ανώτερη από τον αντίπαλό της σε όλη τη διάρκειά του αγώνα, προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και εξασφάλισε θέση για το μικρό ή το μεγάλο τελικό, που θα γίνει στο ενωσιακό γήπεδο στο τέλος Απριλίου. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα Ερέτρεια - Όλυμπος Γ. / Έφηβος. Η ομάδα της....
 Αναγέννησης Ευρίπου, που αποτελεί Σχολή ποδοσφαίρου του Σούλη Παππά, είχε τερματίσει πρώτη και μάλιστα αήττητη στη πρώτη φάση της διοργάνωσης, με 9 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ αποτελούσε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Νηλέα είχαν εξαιρετική απόδοση, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, τις περισσότερες από τις οποίες αποσόβησε ο τερματοφύλακας του Ευρίπου, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδος του. Στο 7' και στο 18' ο Μυτάφης, στο 23΄και στο 34' ο Παπαρήγας και στο 30' ο Παπακωνσταντίνου έχασαν κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο 29' η κεφαλιά του Καρλή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 37ο λεπτό ο Παπαρήγας με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, αλλά στην εκπνοή του ημιχρόνου (40') ο Εύριπος ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 45' ο Μαστροκώστας με πλασέ από ασίστ του Μυτάφη έκανε το 2-1 και στο 65' ο Παπακωνσταντίνου, μετά από πάσα του Μαστροκώστα, ολοκλήρωσε το θρίαμβο και έγραψε το τελικό 3-1.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κότσαρης Γ. του Ι., Ρουμελιώτης Σ., Τζόκας, Σαμπάνης, Κότσαρης Γ. του Α., Καρλής Γ., Παπαρήγας, Κότσαρης Σ., Παπακωνσταντίνου, Μυτάφης, Μαστροκώστας.
Στον πάγκο έμειναν οι Κότσαρης Κ., Καρλής Δ., Ρέτσας, Κότσαρης Ι., Καρλής Χ., Καρόζης Αγ. και Δερβενιώτης.
Στην ομάδα συμμετέχουν ακόμα οι Κότσαρης Π., Καρόζης Αν., Κατέβας, Ρουμελιώτης Δ. και Κοντομηνάς.