Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_
Χαλκίδα, 1η Μαΐου 2011
ΘΕΜΑ.: Το ΠΑΣΟΚ με τα αδιέξοδά του,
χαρίζει άλλη μία Πρωτομαγιά ανεργίας και ύφεσης.


Βασικό συστατικό ενός κυβερνητικού σχήματος είναι το ιδεολογικό μοντέλο που ευαγγελίζεται. Σε αυτό στηρίζεται κάθε κόμμα για να χαράζει τις πολιτικές που διαμορφώνουν το σχέδιο διακυβέρνησης που προτείνει. Ιδανικά λοιπόν ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε σήμερα να πορεύονται, με βάση τα σοσιαλιστικά πρότυπα, σε κοινωνικό κράτος παροχών και φροντίδας προς τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Υπάρχει όμως κανείς που πιστεύει ότι η .....
κυβέρνηση σήμερα εφαρμόζει πολιτικές αναβάθμισης του κοινωνικού κράτους;
Η παγκόσμια κρίση και ο υψηλός δανεισμός της χώρας ειδικά για το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελούν άλλοθι. Διαχρονικά η αύξηση του χρέους ήταν δεκανίκι στην ανέξοδη σπατάλη του δημοσίου χρήματος σε ημετέρους. Ωρολογιακές βόμβες που η μία μετά την άλλη σκάνε εκτοξεύοντας το δημόσιο χρέος. Με ψεύτικες υποσχέσεις και τέχνη στη συγκάλυψη αλώθηκε το κράτος και υποδουλώθηκε το μέλλον των Ελλήνων.
Στη δύσκολη αυτή συγκυρία που όλοι οι Έλληνες δοκιμαζόμαστε δεν χωράνε άλλα ψέματα και μικροπολιτικές.
Δεν είναι αναξιόπιστο το πολιτικό μας σύστημα!
Το ΠΑΣΟΚ είναι αναξιόπιστο !!!
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια και ανοχές από τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση. Είναι η στιγμή που πρέπει να αναζητηθούν λύσεις που πραγματικά θα λύσουν τα προβλήματα της χώρας και όχι τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ.
Το δυναμικό μοντέλο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση στηρίζεται στην αξιοποίηση των υγιών δυνάμεων της Ελληνικής κοινωνίας για αναπτυξιακή πολιτική.
Η ανάπτυξη και μόνο θα λύσει τα προβλήματα του κράτους!!!
Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και μάγοι!!!
Είναι η στιγμή που η Νέα Δημοκρατία αποτελεί την μοναδική και κύρια πηγή ελπίδας για υπεύθυνη και αξιόπιστη εθνική πορεία. Απαλλαγμένη από ενοχές και ψευτοδιλήμματα κοντά στους πολίτες και αγγίζοντας τα πραγματικά τους προβλήματα είναι έτοιμη να δώσει την σκληρή μάχη της ανόρθωσης της χώρας.
Με αφορμή την εργατική Πρωτομαγιά ανυπομονούμε να δούμε μια ώρα αρχύτερα τον Γ. Παπανδρέου στο ταμείο ανεργίας με την υπόσχεση ότι θα είναι ο τελευταίος άνεργος.


Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ