Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εισιτήρια διαρκείας 2011-12

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2011-2012. Οι απλές κάρτες θα .....
πωλούνται προς 100€ και στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο χώρο της κερκίδας με βασικότερη την τοποθέτηση σκεπάστρου. Επίσης στα λευκά καθίσματα θα γίνει οριοθέτηση για τα συγκεκριμένα εισιτήρια. Παράλληλα θα εκδοθούν κάρτες διαρκείας με τιμή πώλησης στα 150€ που θα αντιστοιχούν στα καθίσματα κάτω από το σκέπαστρο στο χώρο των επισήμων. Και στον χώρο αυτό θα γίνουν αλλαγές στα καθίσματα με στόχο να υπάρχει καλύτερη εικόνα στον συγκεκριμένο χώρο.

Στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να δημιουργήσει μια ΣΧΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με τους φιλάθλους της ομάδας. Οι τιμές των καρτών δεν διαμορφώνονται μόνο από το προσφερόμενο προϊόν (αγώνες), αλλά αποτελούν και μια μορφή ενίσχυσης στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΧΑΛΚΙΣ



Η νέα διοίκηση του ΑΟ Χαλκίς γνωρίζοντας τις ανάγκες για καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα προσπαθήσει να βελτιώσει τους χώρους του σταδίου έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι την αγαπημένη μας ομάδα!
ΑΟ Χαλκίς - Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

Σας γνωστοποιούμε ότι το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Εύβοιας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Όλες οι κάρτες διαρκείας θα πωλούνται από τα γραφεία του Α.Ο. Χαλκίς στη Λεωφόρο Χαϊνά 46. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2221081889. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, κάρτες διαρκείας θα διατίθενται και από τα μέλη του ΔΣ, σε κάθε φιλικό και επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας.
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.