Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Καλησπερα ο λογος που σας γραφω ειναι γιατι οταν δημοσιευεται κατι θα πρεπει ναναι και αληθες. 
Οσον αφορα τον νεαρο γκολκιπερ δεν εχει παρει καμια μεταγραφη ακομα! Καθως η ενδιαφερωμενη ομαδα οποια κιαν ειναι αυτη δεν εχει μιλησει ακομα με την ομαδα την οποια ανηκει. 
Που πολυ σωστα ηπατε ειναι ο....
πρωταθλητης Αστερας Δροσιας. Αυτο προς ενημερωση σας και ολου του φιλαθλου κοσμου πως ο παικτης ανηκει στον Αστερα Δροσιας. Και αν καποιοι θεωρουν πως αν συζητησουν μεναν ποδοσφαιριστη δεν σημαινει πως τον απεκτησαν και τον ανακοινωνουν κιολας.!!
 Γιατι αποσο γνωριζω χρειαζεται και καταθεση δελτιου στην αντιστοιχη ΕΠΣΕ.... Και προς ενημερωση καποιων ο ποδοσφαιριστης τις προσεχεις ημερες εχει κανονισθει να δοκιμαστει σε επαγγελματικη ομαδα η οποια ζητησε την αδεια την ομαδας που ανηκει τον Αστερα Δροσιας , και φυσικα οι ανθρωποι της ομαδος πολυ θα χαρουν να δουν ενα δικο τους αθλητη να <<ντυνεται>> επαγγελματιας!!

ΣΧΌΛΙΟ: Κύριε Ελευθερίου, σας ευχαριστώ για το φροντιστήριο, αλλά το σχόλιο δεν είναι δικό μου. Είναι ανακοίνωση της ομάδας ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ και είναι στην ιστοσελίδα τους  7 μέρες. Αν διαβάζατε δεν ήταν δύσκολο να καταλάβετε  ποιος την έγραψε. Ξαναδιαβάστε λοιπόν το θέμα και να μην τρέχετε να ρίξετε ευθύνες. Από πότε θα πρέπει να διασταυρώνω μια ανακοίνωση της όποιας ομάδας;;;
Κύριε Ελευθερίου, εγώ δεν είπα τίποτα. Δημοσίευσα αυτά που λέει η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ.
Σας ευχαριστώ πάντως για το μήνυμα.