Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΛΕΜΗ

Προς ενημέρωση των φιλάθλων αλλά και των αναγνωστών σας, αλλά και για να εξαντλήσω και την τελευταία σκέψη μου, παρακαλώ να μου αφιερώσετε ακόμα λίγο χώρο στη σελίδα σας. Οι θέσεις μου για την αξιοπρεπή συμμετοχή της ομάδας του «Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ» στη Δ΄ εθνική κατηγορία είναι εδώ και καιρό δημοσιευμένες.
Μετά τις 3 γενικές συνελεύσεις αλλά και την λήξη της προθεσμίας της οργανωτικής – διερευνητικής επιτροπής, (ενώ δεν κατέστη δυνατή η δημιουργία Δ.Σ.), στις 11/07/2012 με ομόφωνη απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, εξουσιοδοτήθηκε η εφορευτική επιτροπή να αναλάβει τις περαιτέρω διαδικασίες.
Έκτοτε, απευθυνθήκαμε στον πρόεδρο της....
εφορευτικής επιτροπής, κ. Συρόγιαννη Γ. που είναι εκλεγμένος πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Αγ. Νικολάου και στον δημοτικό σύμβουλο κ. Γουρνή Β., εγώ (ως πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας), μαζί με τους κ. Μαστορόπουλο Ν. Λυμπέρη Π. και Γιογιό Γ. (εκ των παλαιμάχων) να ΗΓΗΘΟΥΝ ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι πρωτίστως (ιδιότητα που δεν έχει άλλος μας), ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές δευτερευόντως και ως ηγετικές προσωπικότητες της ευρύτερης περιοχής, μιας προσπάθειας για την ομάδα του χωριού μας, η οποία για διάφορους λόγους δεν προχώρησε.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ:
Στους κ. κ.
  1. Γουρνή Βασίλειο
  2. Συρόγιαννη Γεώργιο
  3. Βαβουλιώτη Παγώνα
  4. Μαστορόπουλο Νικόλαο
  5. Λυμπέρη Παναγιώτη
  6. Γιογιό Γεώργιο
Να σχηματίσουμε άμεσα (ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ) διοίκηση 1 έτους, ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ υπό την ηγεσία ενός εκ των κυρίων Γουρνή Β. ή Συρόγιαννη Γ.

Παράλληλα, απευθύνομαι στον τέως πρόεδρο κ. Αυγέρη Δ. και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., στους κυρίους της οργανωτικής – διερευνητικής επιτροπής, τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, σε παλιούς παράγοντες και παλαιμάχους να πλαισιώσουν αυτή τη διοίκηση, και όλους τους κατοίκους του χωριού να στηρίξουν αυτή την ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

Κλείνοντας ζητώ συγνώμη από όσους πιθανόν απογοήτευσα με τη στάση μου,
πάντα προσπαθώντας το κατά την εκτίμησή μου δυνατό σχήμα διοίκησης για τον Ευβοικό, και δεσμεύομαι δημόσια να βοηθήσω όσο μπορώ, διοικητικά ή εξωδιοικητικά, την όποια προσπάθεια.

Ευχαριστώ
Θεόδωρος Σαλεμής