Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Επιστολή Κώστα Μαρκόπουλου στους Δημάρχους της Εύβοιας

Επιστολή προς τους Δημάρχους της Εύβοιας απέστειλε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος για τις περικοπές των κρατικών και κοινοτικών κονδυλίων κυρίως αυτών που αφορούν δομές παροχής κοινωνικού έργου.
Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Αθήνα 21-08-2012
                                                                       
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε
Η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής των μνημονίων δυστυχώς συνεχίζεται με....

οριζόντιες περικοπές και με μέτρα που οδηγούν στην διάρρηξη του κοινωνικού ιστού  της πατρίδας μας.
Τέτοια μέτρα άδικων οικονομικών περικοπών εφαρμόζονται και στις κρατικές και κοινοτικές επιχορηγήσεις των δήμων, πολλές φορές χωρίς να έχουν προβλεφθεί οι επιπτώσεις τους στις τοπικές κοινωνίες.
Ως Βουλευτή του νομού της Εύβοιας, μας ενώνει η κοινή προσπάθεια να αποτρέπουμε και να προσπαθούμε εάν είναι δυνατό να εξαλείφουμε τις αδικίες αυτές, σε βάρος των δημοτών σας και κατοίκων αυτού του νομού.
Ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχω την ευκαιρία να αναδείξω ακόμα πιο πολύ τα προβλήματα και με μεγαλύτερη ισχύ να προσπαθήσω για την επίλυση τους.
Στα πλαίσια αυτά, θα επικοινωνήσω μαζί σας ώστε να έχω πληρέστερη ενημέρωση για τα προβλήματα που δημιουργούνται στο δήμο σας και τις δημοτικές επιχειρήσεις, από τις περικοπές των κρατικών και κοινοτικών κονδυλίων και ιδιαιτέρως περικοπών που αφορούν δομές παροχής κοινωνικού έργου όπως πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», λειτουργία βρεφονηπιακών σταθμών, προγραμμάτων αθλητισμού αλλά και λειτουργία σχολικών επιτροπών κ.α.
Ιδιαιτέρως σημαντική και κρίσιμη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών θεωρώ την συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας που θα γίνει στις 27 Αυγούστου στην Λαμία στην οποία και σκοπεύω να παραστώ.  

                                                                              Με εκτίμηση
                                                                      Κώστας Μαρκόπουλος