Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. Μπιτσάνη

Αγαπητέ κύριε Μπιτσάνη, θα σε παρακαλούσα να μου πείς, ποιός και πότε έστειλε ανακοίνωση σε μένα και δεν την δημοσίευσα. Θα σε παρακαλούσα να μου πείς αν την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών την έστειλες σε μένα εσύ ή κάποιος άλλος από τους ποδοσφαιριστές.
Αγαπητέ Μάριε, σ΄ ευχαριστώ για το συμπέρασμα που έβγαλες για μένα, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που για το ...
χρήμα ισοπεδώνω αξίες, φιλίες και τα σχετικά.
Θα σου θυμίσω πως για την κυρία Ρέτσα δεν είχατε βγάλει μιλιά κανένας, ακόμη κι όταν εγώ έγραφα για την φυγή Γουλέτα και πολλά άλλα και δεχόμουν την επίθεση από τον κ. Σαμαρά και την κυρία Ρέτσα μέσα από ραδιοφωνικές εκπομπές.
Αγαπητέ Μάριε, προφανώς όταν έδιναν χρήματα, όλα ήταν καλά. Τώρα που και μετά το χορό της ομάδας δεν σας έδωσαν χρήματα, βγάλατε την ανακοίνωση.
Ποιός λοιπόν θυσιάζει τα πάντα για το χρήμα;
Αγαπητέ Μάριε, καθαρές κουβέντες. Μου τηλεφώνησε ποδοσφαιριστης και μου είπε πως θέλει να μου στείλει μια ανακοίνωση. Του είπα να την στείλει επώνυμα και από προσωπική του διεύθυνση και αυτό έγινε.
Για την πρώτη ανακοίνωση, αγαπητέ Μάριε θα πρέπει να ενημερωθείς κι αν διαπιστώσεις πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν μου την έστειλε, ν΄ ανακαλέσεις αυτά που γράφεις, αν το θεωρείς απαραίτητο. Αν όχι δεν πειράζει.
Σ΄ εμένα αγαπητέ Μάριε έφτασε από δημοσιογράφο, ο οποίος την διάβασε στο ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
Κύριε Μπιτσάνη, αγαπητέ Μάριε, καλό χειμώνα, αλλά ας μην ανεβάζουμε από τώρα την θερμοκρασία χωρίς λόγο.
Θα περιμένω ειλικρινά να διασταυρώσεις τα όσα γράφω και να απαντήσει.