Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Παπαθανασίου

Γιάννης Παπαθανασίου Γενικός Γραμματέας ΔΣ

ΠΡΟΣ 
τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.Φ. ΛΗΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Πέμπτη  21-02-2013

Κύριοι, το καλοκαίρι αναλάβαμε όλοι μαζί, να διοικήσουμε έναν σύλλογο με ιστορία και να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα με παιδιά από το Βασιλικό και την ευρύτερη περιοχή του Ληλαντίου, με στόχο σιγά - σιγά να οδηγήσουμε τον ΛΗΛΑ εκεί που πραγματικά αξίζει και όχι κάθε χρόνο να προσπαθεί για την παραμονή του στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και δεν θέλω να θυμίσω σε όλους σας, τα όσα....
έχουν συμβεί.
Τις τελευταίες μέρες υπέπεσαν στην αντίληψή μου διαρροές, από συζητήσεις των λοιπών μελών του συμβουλίου, περί προβληματικής συμπεριφοράς μου ως προς το συμβούλιο λόγω και της αντιπαράθεσής μου με κάποια μέλη, που για μένα έχει ως γνώμονα, αποκλειστικά και μόνον το καλό της ομάδας.
Δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό, αλλά σίγουρα ούτε το ανέχομαι, ούτε και πιστεύω πως έγινε για το καλό του συλλόγου.
Για να σας διευκολύνω όμως, δηλώνω πως από την στιγμή που θεωρείτε, ότι δημιουργώ προβλήματα στην ομάδα, δεν έχω λόγους να παραμείνω στο ΔΣ του συλλόγου.
Για το καλό του ΛΗΛΑ, ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ, έχοντας τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας, προς τρίτους έως και τη Δευτέρα 18/02/2013. Παράλληλα ενημερώνω ότι η ατομική συμφωνία με τον προπονητή συνεχίζει να ισχύει κανονικά .
Κύριοι, εκεί που έφτασαν τα πράγματα, κάποιοι δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε λόγω διαφοράς νοοτροπίας. Ως εκ τούτου, και με δεδομένο την ισχύ της πλειοψηφίας, σας αφήνω να συνεχίσετε όπως εσείς επιθυμείτε, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
1. Σας καλώ αυτά να γραφτούν στα πρακτικά, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
2. Σας καλώ επίσης να γράψετε στα πρακτικά την όποια απόφασή σας, ώστε το αύριο του συλλόγου να μην είναι στον αέρα και όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
3. Τέλος καλώ τον προπονητή κ. Καρβέλη, τον κ. Σαλεμή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ανεπηρέαστα, να συνεχίσουν την προσπάθεια με πάθος, όντας βέβαιος ότι ματώνοντας, θα καταφέρουν να επιτευχθούν οι αγωνιστικοί στόχοι της χρονιάς και τους ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας.

Με εκτίμηση
Γιάννης Παπαθανασίου