Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Δυστυχώς οι σημερινές συγκυρίες και όλο αυτό το κομφούζιο της ελληνικής κοινωνίας, αλλά κυρίως η αίσθηση ότι η ειλικρίνεια είναι ζητούμενο και η ηθική είδος σε ανεπάρκεια, οδηγεί κάποιους συνανθρώπους μας μέσα από την τεχνολογία και το διαδίκτυο να αυτοαναγορεύονται σε " δημοσιογράφους ", " τιμητές " και " προστάτες " της κοινωνίας και του δημόσιου συμφέροντος. Προσθέστε προφανώς και κάποια δύσκολα παιδικά χρόνια και μια πρωτοφανή διάθεση για έλεγχο και διαχείριση της εξουσίας, στα...
πλαίσια εξυπηρέτησης προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων, βάλτε και μία δόση (OVERDOSE) κακίας και φθόνου και νά 'το το έχετε μπροστά σας,MESSAPIA NEWS.
                  Την Δευτέρα 18-2-2013, όχι πάντως με έκπληξη, γίναμε μάρτυρες μίας εμετικής σπέκουλας, ενός χαοτικού και ασυνάρτητου παραληρήματος μέσα από τεχνητές στρεβλώσεις και αταίριαστες συγκρίσεις κάποιου άβουλου ενεργουμένου, που φέρεται ως συντάκτης αυτού του ελεεινού δημοσιεύματος με θέμα " Χρηματοδότηση από τον Δήμο έργων στο Στάδιο Ψαχνών ζητάει η ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών". Ίσως γιατί κάποιος ή κάποιοι κρύβονται πίσω από τον φερόμενο ως συντάκτη " δημοσιογράφο ". Και για να μην ξεχνάμε μπορείτε να οδηγηθείτε μέσω του διαδικτύου στην σελίδα " YouTube- Γήπεδο Ψαχνών.WMV ", για να διαπιστώσετε πόσο σε γελοιοποιεί η αυτοαναίρεση και η αντιφατικότητα. Για να διαπιστώσετε ακόμη, πόσο δικαιωμένος βγαίνει αυτοσαρκαζόμενος ο GOR VIDAL (έστω και λίγο παραφρασμένος).
                 " Κάθε φορά που κάποιοι συμπατριώτες μου πετυχαίνουν, ένα μικρό μέρος του εαυτού μου πεθαίνει "Το υπενθυμίζουμε πάλι " YouTube- Γήπεδο Ψαχνών.WMV "
Βλέπετε πως τελειώνει ; Ντροπή, ντροπή , ντροπή. Έτσι θα έπρεπε να αισθάνονται αυτοί εκεί στο "MESSAPIA NEWS". Να "κοτσινίζουν" από ντροπή.