Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Λιθουανία-Ελλάδα στο δρόμο για το Μουντιάλ 2014


Ο δρόμος για τις πρώτες δύο θέσεις του 7ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης, για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, περνά από το Βίλνιους για την Εθνική Eλλάδας. Στις 21:45 το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει τη Λιθουανία σε μια καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση για το μέλλον της «γαλανόλευκης» στη διοργάνωση. Μετά την ήττα στη Βοσνία η Εθνική μας θα πρέπει πρωτίστως να ....
διασφαλίσει τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ και ακολούθως να αναμένει βαθμολογικές απώλειες των Βόσνιων στους εναπομείναντες αγώνες.
Η Εθνική προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε, μετέβη όμως στη λιθουανική πρωτεύουσα με σοβαρές απουσίες, όλες στο κέντρο της αμυντικής διάταξης. Οι Αβραάμ και Κυριάκος Παπαδόπουλος, καθώς και ο Στέλιος Μαλεζάς είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να συνδράμουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο συμπατριώτης του Φερνάντο Σάντος, Ολεγάριο Μπενκερένσα, με βοηθούς τους Ρικάρντο Σάντος, Ζοάο Σάντος και 4ο ρέφερι τον Μανουέλ Νέβες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λετονία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη
Λιχτενστάιν-Σλοβακία
Λιθουανία-Ελλάδα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 13 18-3
2. Ελλάδα 10 6-4
3. Σλοβακία 8 6-4
4. Λιθουανία 5 4-7
5. Λετονία 4 6-9
6. Λιχτενστάιν 1 2-15