Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Την απόφαση να μην προσφύγουν στο CAS πήραν στον Παναθηναϊκό μετά και τη συμβουλή που έλαβαν από ειδικό γραφείο στο εξωτερικό αρμόδιο για ανάλογες υποθέσεις. Οι «πράσινοι» μπορεί να πιστεύουν ότι διαθέτουν πλήρη φάκελο, όμως δεν θέλησαν να έρθουν σε «μετωπική» με την UEFA για ευνόητους λόγους.
Αρχικά οι «πράσινοι» είχαν σκοπό να απευθυνθούν στο αθλητικό δικαστήριο μετά την απόφαση της UEFA να μην εγκρίνει τον φάκελο της ομάδας και να την αποκλείσει από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν, ωστόσο κάτι....

τέτοιο φαίνεται πως τελικά δε θα γίνει.
Η ΠΑΕ συνέλεξε πληροφορίες από μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Γερμανίας, όπου το συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπήρχαν επαρκείς πιθανότητες δικαίωσης.
Ωστόσο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ψάχνουν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να εναντιωθούν στην ΕΠΟ, η οποία θεωρούν πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να μην πάρει το «τριφύλλι» την σχετική άδεια. Έτσι, είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη σκληρή στάση του απέναντι στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λόγω των αρνητικών εισηγήσεών της προς την UEFA.
Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του αναμένεται τις επόμενες ημέρες να εντείνουν τον «πόλεμο» με την ΕΠΟ, θεωρώντας ότι δεν έχουν άλλη λύση από το να φτάσουν στα άκρα, ελπίζοντας ακόμα και σε αλλαγή της διοίκησης.