Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η δική μας άποψη

Διαβάσαμε σχόλιο του κ. Νίκου Κατσαμάγκου σχετικά με το μπάχαλο που επικρατεί στα γήπεδα της Εύβοιας με ανθρώπους της ενημέρωσης οι οποίοι είναι πάντα γύρω από τον αγωνιστικό χώρο.
Θα συμφωνήσω για το μπάχαλο, αλλά θα θυμίσω στον κ. Κατσαμάγκο πως όταν η ΕΠΣΕ πήγε να βάλει κανόνες, αντέδρασαν όλοι και μάλιστα έντονα.
Φυσικά η ΕΠΣΕ δεν έπρεπε να κάνει πίσω, αλλά πως....
να μην κάνει όταν όλοι θέλουν να τα έχουν καλά με όλους.
Σε κανένα γήπεδο της Ελλάδας δεν συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν υπάρχουν και τόσοι πολλοί ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ.
Αγαπητέ κύριε Κατσαμάγκο σε ποιό μέρος της Ελλάδας έχετε ακούσει ραδιοφωνατζή να λέει: ¨..θα τα πούμε σε λίγο γιατί πρέπει να πάω να βγάλω φωτογραφίες¨;
Η ΕΠΣΕ αν και στα νέα πρωταθλήματα δεν βάλει τάξη, τότε θα έρθουν τα χειρότερα, για τους παράγοντες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές.
Θα έρθει ο καιρός που οι άνθρωποι της ενημέρωσης θα μαγειρεύουν, θα πλένουν, θα σκουπίζουν στο γήπεδο, για να μην γράψω πως θα απαιτήσουν να υπάρχει παιδική χαρά πίσω από την εστία, για να έχουν και την οικογένεια μαζί.
Τέλος πάντων. Κύριε Κατσαμάγκο η ζημιά για τις ομάδες είναι μεγάλη και αργά ή γρήγορα θα το καταλάβουν όλοι. Κάποιοι παράγοντες ξέρουν το τι συμβαίνει, αλλά δεν αντιδρούν γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν οργάνωση.
Καλημέρα.