Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 1-4

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η ομάδα μας αφού νίκησε στο Αφράτι την τοπική ομάδα με 4-1.
Από τη αρχή του αγώνα η ομάδα έπιασε καλή απόδοση δημιουργώντας φάσεις για γκολ, αλλά σε μία αντεπίθεση στο 20΄η ομάδα του Αφρατίου κέρδισε πέναλτι και βρέθηκε μπροστά στο σκορ.
Η ομάδα μας επηρεασμένη και από τον τραυματισμό του Μικράκη στο ....
10΄[ο οποίος πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο] από  αντιαθλητικό κτύπημα αντιπάλου, γρήγορα ξεπέρασε το σοκ του γκολ που δέχθηκε και στο 29΄από ωραία πάσα του Αργύρη ο Ζαούρης με ωραίο δεξί σουτ έκανε το 1-1.
Στη συνέχεια του αγώνα ο πολύ καλός τερματοφύλακας Κατσαρής τέσσερεις φορές κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι σώζοντας σίγουρα γκολ.
Στην ανάπαυλα του αγώνα η αγωνία όλων ήταν στον Μικράκη ο οποίος ήταν στο νοσοκομείο με το παιχνίδι να περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, και στο 76΄ο Τσαλιαγκός  με κτύπημα πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα μας , με τον Μπαλόζι [81΄] και Ζαούρη [88΄] να διαμορφώνουν το τελικό 4-1, και έτσι να περνάει η ομάδα μας στην επόμενη φάση.
Καλή η διαιτησία των κ.κ Δανιηλίδη,Κουβαλάκη και Δάλλα.

Α.Ε.Ληλαντίου
 Αραβανής - Χατζηαντωνάκης - Αργύρης Ι. - Βασιλείου - Μαριέτης ( 85΄ Αργύρης Γ ) - Μπούρικας - Τσαλιαγκός - Ντουλαβέρης - Μικράκης (10΄ Κορκόβελος -  62΄ Κατσαρής ) - Ζαούρης – Μπαλόζι Κρ..

Στην επόμενη φάση η ομάδα μας περιμένει τον νικητή του αγώνα,
Απόλλων Παραλίας – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου.