Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ

Στο ρελαντί...τελικό!




Με ακόμη μια άνετη νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Γυμναστικός στην φάση των ομίλων στο τουρνουά του Λουτρακίου. Τελευταίο «θύμα» του ο ΚΑΟΚ Παλαίμων, του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 66-48.
Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής η ομάδα της Κύμης έπαιξε σε όλα τα ματς με «σβηστές μηχανές», αφού....
η διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους της ήταν πολύ εμφανής και της επέτρεψε να καθαρίζει τα παιχνίδια με χαρακτηριστική άνεση. Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά διαφορετικά σχήματα και να μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.
Στο ματς με τον Παλαίμωνα οι αντίπαλοι μας προσπάθησαν να φανούν ανταγωνιστικοί, αλλά στην πραγματικότητα δεν τα κατάφεραν. Η διαφορά δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας κάποιων αβίαστων λαθών της ομάδας μας, αλλά και στο γεγονός ότι τα χρονόμετρα «έτρεχαν» με περίεργο τρόπο. Καταρχήν οι δύο πρώτες περίοδοι διήρκησαν από 8 λεπτά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σε πολλά νεκρά σημεία δεν σταματούσε ο χρόνος. Αυτό είχε ως συνέπεια να χαλάει ο ρυθμός του παιχνιδιού, πράγμα που σίγουρα δεν ευνοεί την καλύτερη ομάδα.
Αύριο πάντως ο ΓΣ Κύμης θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, καθώς στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου. Να σημειώσουμε ότι την ομάδα του Φάρου θα την βρούμε απέναντι μας και στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, οπότε το αυριανό ματς θα είναι και μια «πρόβα» για το παιχνίδι του πρωταθλήματος