Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ας σοβαρευθούμε όλοι

Δυστυχώς στην Ελλάδα, αυτοί που χάνουν τις εκλογές, την επομένη των εκλογών, ζητούν και πάλι εκλογές.
Αυτό θα πρέπει να σταματήσει και πιστεύω πως όπως ωρίμασε ο λαός, θα ωριμάσουν και οι πολιτικοί και θα σταματήσουν να ζητούν κάθε μέρα εκλογές.
Κύριοι στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχουν κανόνες κι αν τους ξεπερνάμε, θα μας έρθουν τα χειρότερα και τότε θα χρειασθούν νέες γενιές αντιστασιακών και.....
θα χρειασθεί πάλι κάποιοι να πληρώσουν με την ζωή τους, για να ξαναζήσουμε με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Αυτοί που θέλουν να μας σώσουν από τους άλλους, είναι αυτοί οι ίδιοι που υπηρέτησαν τόσα χρόνια το σύστημα. Τι μας λένε λοιπόν σήμερα; Μας λένε πως τώρα που αυτοί έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα μας λύσουν όλα τα προβλήματα!! Ποιοί; Αυτοί που έτρεχαν πίσω από τον Σημίτη και τον Γιωργάκη και τώρα είναι δίπλα στον Αλέξη;
Μήπως αυτοί που ήταν υπουργοί στις κυβερνήσεις της ΝΔ και τώρα δηλώνουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
Μήπως αυτοί που έκαναν χίλια κομμάτια την ΑΡΙΣΤΕΡΑ για να έχουν το δικό τους κόμμα και να είναι αρχηγοί;
Αλήθεια κανείς δεν βλέπει τι θα συμβεί στην Ελλάδα;
Αν σήμερα γινόταν εκλογές, θα τις έχανε ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θέλετε δεν θα μπορούσε να κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναπηγαίναμε σε εκλογές. Σ΄ αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν κομμάτια και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν δεύτερο κόμμα και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Αυτό θέλουν, όσοι θέλουν εκλογές;
Γιατί λοιπόν δεν το λένε καθαρά;
Το έχω γράψει άπειρες φορές.
Η άλλη λύση είναι ΚΚΕ. Όποιος δεν θέλει την σημερινή πολιτική και την Ευρωπαϊκή Ενωση περνάει στο ΚΚΕ. Όλα τ΄ άλλα είναι μπούρδες και βολεύουν μόνο αυτούς που είναι πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.