Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Για τον κ. Χρήστο Λινάρδο

Κύριε Λινάρδο, ειλικρινά θέλω να διαβάσετε προσεκτικά την άποψή μου και στην συνέχεια κάντε αυτό που θέλετε.
Διάβασα την πρόθεσή σας να δηλώσετε παραίτηση από το ΔΣ της ομάδας, επειδή όπως λέτε δεν σας αρέσουν αυτά που συμβαίνουν και δεν θέλετε να σας βρίζουν και να σας συκοφαντούν. Ποιός άραγε θέλει κάτι τέτοιο;
Σε ποιόν αρέσει η συκοφαντία; 
Κύριε Λινάρδο, θα πρέπει να βάλουμε κάποια .....
πράγματα στην θέση τους.
Καταδικάζουμε όλοι το επεισόδιο στο γήπεδο Αλεξάνδρου και αυτό το ξέρετε. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί αυτό σας οδηγεί σε παραίτηση από το ΔΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Με το ίδιο σκεπτικό ο κ.  Ταρνανάς ο οποίος έχει ακούσει τα χειρότερα, δεν θα έπρεπε να περνάει ούτε έξω από το στάδιο της Χαλκίδας. Ο κ.  Καρλατήρας, ο οποίος επίσης άκουσε πολλά επίσης θα έπρεπε να μην πατάει στο γήπεδο. Κι όμως είναι στην ίδια διοίκηση μ΄ εσάς.
Αγαπητέ Χρήστο, εγώ έχω ακούσει απίστευτα πράγματα και έχω συκοφαντηθεί άπειρες φορές από παράγοντες και φιλάθλους του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσω να γράφω για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το ζητούμενο είναι να προσπαθείς να πείσεις με τις απόψεις σου και να μην σε απογοητεύουν οι απόψεις των άλλων. Αν η άποψή σου είναι σωστή, στο τέλος θα δικαιωθείς και θέλουν δεν θέλουν θ΄ αλλάξουν και οι άλλοι στάση απέναντί σου.
Αγαπητέ Χρήστο, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μαγαζάκι για να μπαίνει ο καθένας να παίρνει μπισκότα και σοκολάτες. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ΧΑΛΚΙΔΑ με τις 100.000 πληθυσμό.
Είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση, όλοι να μας εκτιμούν και να μας σέβονται;
Ξέρεις πόσες φορές άκουσα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να κάνουν παράπονα και να είναι εξοργισμένοι επειδή όπως έλεγαν τους έβριζαν τα Λιναρδάκια; Σήμερα συνδιοικούν την ομάδα μαζί σας και αυτό είναι σωστό.
Δεν περισσεύει κανείς αγαπητέ Χρήστο.
Είναι αστείο να βάζουμε θέμα παραίτησης γιατί όπως λέτε σας έκανε επίθεση ο κ.  Κωνσταντίνου.
Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. 
Άποψή μου λοιπόν είναι πως ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και πως κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει το καράβι στην πρώτη δυσκολία.