Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πάλι τα ιδια;

Δυστυχώς δεν αλλάζει η κατάσταση. Κάποιοι κύριοι θέλουν με το ζόρι να είναι στην επικαιρότητα και εξακολουθούν να πάνε κόντρα στην διοίκηση της ομάδας της οποίας είναι μέλη. Πάλι διαμαρτυρίες για τον διαιτητή, πάλι μ΄ ένα δελτίο τύπου χωρίς σωστή σύνταξη και ορθογραφία, αλλά το κυριότερο χωρίς την έγκριση της διοίκησης. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι, πως όταν είναι στο ΔΣ μιας ομάδας δεν έχουν το δικαίωμα να καταγγέλουν διάφορα στο όνομα της ομάδας. Αν κάποιος διαιτητής θέλει, δεν θα .....
δυσκολευθεί να οδηγήσει σε ήττα μια ομάδα. Αν ο διαιτητής θέλει μπορεί να κάνει τα πάντα. Όταν έχουμε παράπονα και από τις δύο ομάδες, ίσως να σημαίνει πως ο διαιτητής δεν ήταν υπέρ κάποιας ομάδας, ίσως να ήταν αυστηρός, ίσως να μη μοίραζε χαμόγελα και πολλά άλλα ίσως.
Και κάτι ακόμη. Ας μη ρίχνουμε τόσο χαμηλά το επίπεδο. Ας μη φτάνουμε στη συκοφαντία ανθρώπων. Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε από την ΕΠΣΕ να διδάξει ήθος και αξιοπρέπεια στους διαιτητές. 
Θα το ξαναγράψω. Όποιος θέλει το καλό της ομάδας του δεν επιδιώκει δημοσιότητα συκοφαντόντας πρόσωπα, με διάφορες ανακοινώσεις. Υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία μπορεί ν΄ απευθυνθεί.