Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σαρρής και Παπακωνσταντίνου σχολιάζουν στο Sport24.gr την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στο μπαράζ του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Γιώργος Σαρρής
Η τύχη μπορεί να χαμογέλασε στην Εθνική μας ομάδα στην κλήρωση του μπαράζ για το Μουντιάλ του 2014 φέρνοντας αντίπαλο την Ρουμανία, ωστόσο για να προκριθεί θα πρέπει να το δείξει μέσα στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα για την αντίπαλο της Εθνικής είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής: "Θεωρητικά είναι μια βατή κλήρωση. Αλλά πάντα θεωρητικά. Είναι μια ομάδα που .....

θέλαμε για αντίπαλο και εξαρτάται από εμάς η πρόκριση.
Αν ήταν αντίπαλος η Γαλλία ή η Σουηδία θα λέγαμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε κόντρα σε δύο καλές ομάδες.
Τώρα λέμε πως αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όπως ανέφερα εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Δεν παίζει ρόλο που είναι το πρώτο ματς, αρκεί εμείς να παρουσιαστούμε σοβαροί".

Παπακωνσταντίνου: "Η Εθνική έχει μέταλλο και ικανότητες"
Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ, Ιωάννης Παπακωνσταντίνου τόνισε στο Sport24.gr: "Είναι μια κλήρωση που έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα και στην πρόκριση. Η Ρουμανία είναι στα μέτρα μας και η Εθνική μας έχει το μέταλλο και τις ικανότητες να προκριθεί.
Ο Θεός είναι μεγάλος και πιστεύουμε πως θα πάμε στην Βραζιλία. Επίσης πιστεύω πως είναι καλύτερα που έχουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας, όπως και στο μπαράζ με την Ουκρανία.
Εκτός έδρας θα έχουμε και κόσμο στο πλευρό μας και έχουμε την εμπειρία σαν ομάδα για να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".