Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τιμή και δόξα

Τι άλλο θα διαβάσουμε θεέ μου;
Είναι τιμή και δόξα να ζεις στην Εύβοια και να εκπροσωπείς μια ομάδα της Πελοποννήσου ενάντια στα συμφέροντα του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ!!!
Πάτε καλά κύριοι;
Για ποιές γνωριμίες μιλάτε; Για τις εξαρτήσεις πρέπει να μιλάτε και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι γνωστό στην Εύβοια πως κάποιοι τρέχουν πίσω από τον τέως είτε για να φροντίζουν τον κήπο στο εξοχικό του, είτε για να το επιπλώνουν, είτε....
για να τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν θέση στο ψηφοδέλτιο της ΕΠΣΕ, όταν θα έρθει η ώρα!!
Υπάρχει όμως και το φιλότιμο. Όταν στηρίζεις τα συμφέροντα των αντιπάλων του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ τόσο φανερά, επέτρεψε και στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ να μη σε γουστάρουν και να σε χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητο.
Οι διοικούντες τον ΗΡΑΚΛΗ γνωρίζουν τα πρόσωπα που μεταφέρουν διάφορα στον τέως και όχι μόνο, κάτι το οποίο γνωρίζει και η διοίκηση της ΕΠΣΕ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες η πορεία του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, έχει δημιουργήσει πανικό σε κάποιους τύπους οι οποίοι στην ουσία έχουν τον ρόλο που είχαν οι κουκολοφόροι στην κατοχή, αλλα σε μοντέρνα έκδοση!!!!
Επειδή κάποιοι προκαλούν, θα παρακαλούσα την διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ να ανακοινώσει αν πήγε στην σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ή όχι.
Κύριοι, φίλοι του τέως, αν υπήρχε επίσημος εκπρόσωπος του αντιπάλου του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, είμαι βέβαιος πως θα πήγαινε κάποιος εκπρόσωπος του ΗΡΑΚΛΗ στη σύσκεψη.
Και επειδή κάποιοι παραδίδουν και μαθήματα, εμείς δεν το κατέχουμε το άθλημα. Θα τους προτείναμε να κάνουν μια βόλτα από το μαγαζί του κ. Αντώνη Αυλωνίτη να πιούνε κανένα ποτάκι και να μάθουν πως μια ομάδα μπορεί να χάσει και στα χαρτιά έναν αγώνα, όταν έχει ανθρώπους γκαφατζήδες!!