Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

Τι ήταν πάλι αυτό; Η ομάδα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ θέλησε να συζητήση για τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο Ψαχνών, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να έρθει στην Εύβοια και να παραστεί σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Αν και επαγγελματική ομάδα, λειτούργησαν ερασιτεχνικά και μάλιστα χρησιμοποιώντας ως εκπρόσωπο πρώην παράγοντα του ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ!!!
Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ειδοποιήθηκε από την....
Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας για να παραστεί στη σύσκεψη. Στον ΗΡΑΚΛΗ όμως δεν υπάρχουν μπουνταλάδες και ερασιτέχνες. Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ λειτούργησε επαγγελματικά και ρώτησε να μάθει ποιός θα παραστεί από τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ.
Η απάντηση δεν ξάφνιασε τους ανθρώπους του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, αφού καιρό τώρα είχαν διαπιστώσει πως υπάρχουν και στην ΕΥΒΟΙΑ άνθρωποι του ποδοσφαίρου οι οποίοι δεν θέλουν το καλό του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά δεν πίστευαν πως θα εμφανιζόταν και κάποιοι, ως εκπρόσωποι των αντιπάλων της ομάδας του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Ρώτησαν λοιπόν αν ο κ.  Καλτσάς έχει κάποιο επίσημο έγγραφο ως εκπρόσωπος του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Η απάντηση ήταν αρνητική και οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ δήλωσαν πως όταν υπάρξει επίσημα εκπρόσωπος του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ θα παραστούν στην σύσκεψη.
Κύριε Καλτσά, καλά κάνατε και πήγατε ως εκπρόσωπος του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ, αλλά αναμενόμενο ήταν να σας κρίνουν κι αυτοί που αγαπούν τον ΗΡΑΚΛΗ.