Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΟ ΚΥΜΗΣ

Δύσκολο αγώνα εκτός έδρας δίνει η ομάδα της ΚΥΜΗΣ για μία ακόμη αγωνιστική, αλλά αν η ομάδα της Εύβοιας παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και μπορεί, θα φύγει με τους 3 βαθμούς και θα παραμείνει στα φαβορί για την άνοδο. Είναι νωρίς ακόμη θα μου πείτε, αλλά πιστεύω πως σ΄ αυτό το πρωτάθλημα η ΚΥΜΗ έχει κάθε λόγο να πιστεύει στην άνοδο με μία προϋπόθεση. να σταματήσουν κάποιοι οι οποίοι φορτώνουν τα πάντα στους διαιτητές μόνο και μόνο για να τους ακούνε οι άνθρωποι της ομάδας και να τους σκάνε κανένα χαμόγελο.
Λοιπόν καθαρές κουβέντες. Καμιά ομάδα δεν πήρε .....
πρωτάθλημα, όταν περιμένει να της δώσει ο διαιτητής κάποιο πέναλτυ στο 90΄ φεύγα για να κερδίσει έναν αγώνα.
Η ΚΥΜΗ δεν έχει ανάγκη ούτε την διαιτησία ουτε τις ηλιθιότητες κάποιων οι οποίοι αρέσκονται στο να λένε διάφορα. Τα ίδια κάνουν και με τον ΗΡΑΚΛΗ και με την ΚΥΜΗ. 
Ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ μπορεί και μακάρι να τα καταφέρει. 
Πρέπει όμως να αποκτήσει καυτή έδρα. Πρέπει επιτέλους ¨να χτυπήσουν οι καμπάνες¨ στην πόλη της Κύμης και στην περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου γενικότερα. Δεν είναι δυνατόν να έχεις την ευκαιρία να πάει η ομάδα στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και να την κλωτσάς.
Μπορεί κάποιοι να μην γουστάρουμε τον κ. Θωμά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ας μην μπερδεύουμε την πολιτική με την πορεία και την ευκαιρία που έχει ο ΑΟ ΚΥΜΗΣ.
Κάποιοι οι οποίοι θέλουν να είναι και υποψήφιοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, θα πρέπει να καταλάβουν το όφελος που θα έχει η περιοχή αν η ομάδα τα καταφέρει και βρεθεί στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Γιατί άραγε το ενδιαφέρον αυτών των ανθρώπων δεν περνά και μέσα από την προοπτική αυτής της ομάδας;
Ακούω να λένε πως οι κάτοικοι της περιοχής αγαπούν το μπάσκετ και όχι το ποδόσφαιρο!!
Μύθος είναι αυτό. Απλά η περιοχή έχει χωρισθεί σε οικογένειες. Ας μπει ένα τέλος σ΄ αυτή την ιστορία.
Ας ενώσουν τις δυνάμεις ΟΛΟΙ, στην κερκίδα του γηπέδου ποδοσφαίρου της ΚΥΜΗΣ, αλλά και στην κερκίδα του κλειστού για τις ομάδες του μπάσκετ.
Μιλάνε για πολύ κόσμο στο μπάσκετ, αλλά ξεχνούν πως εκεί δεν υπάρχει εισητήριο και όποιος περνά μπαίνει μέσα. Φυσικά τα 200 άτομα δεν είναι και πολλά!!
Εγώ ξεκινώ απ΄ αυτούς που νοιάζονται για τα κοινά. Ξεκινώ από τους υποψηφίους. Στις προηγούμενες εκλογές αν θυμάμαι καλά 5 παρατάξεις διεκδίκησαν να διοικήσουν αυτόν τον δήμο και στα ψηφοδέλτια αυτά βρέθηκαν πάνω από 500 υποψήφιοι!!!!
Ποιό ενδιαφέρον για τα κοινά εχουν αυτοί όταν δεν πάνε να βοηθήσουν ομάδες οι οποίες δίνουν αγώνα για να βρεθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες;
Συγνώμη, αλλά βαρέθηκα ν΄ ακούω να λένε πως εγώ δεν θέλω το καλό των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Κύμης. Κύριοι απλά δεν θέλω να γράφω ψέματα και να παραμυθιάζω τους αναγνώστες. 
Δεν μπερδεύω την πραγματικότητα με τα θέλω και την πολιτική με τον αθλητισμό. Έχω τον δικό μου τρόπο και προτιμώ να βοηθώ χωρίς να το διατυμπανίζω και χωρίς να περιμένω ν΄ ακούσω ευχαριστώ.