Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Χάσαμε τον αρχηγό;;;;
Εγώ σε ανύποπτο χρόνο το είχα γράψει, αλλά κάποιοι δεν το κατάλαβαν ή δεν πίστευαν πως θα μπορούσε να συμβεί!!! Είχα γράψει πως στον ονειροκρίτη λένε πως τα ψάρια και μπορεί και το ψάρεμα να είναι λαχτάρα!!
Είδαμε τις φωτογραφίες του ΕΥΒΟΪΚΟΥ για το ημερολόγιο και πρέπει να γράψουμε πως η φωτογράφιση πρέπει να επαναληφθεί, αν αυτό που συνέβη έγινε ....
κατά λάθος και όχι για κάποιους άλλους λόγους.
Κύριοι στην ομάδα του ΕΥΒΟΪΚΟΥ έγινε μια προσπάθεια για να μείνει η ομάδα ζωντανή. Αυτή την προσπάθεια δεν την έκανε ένα άτομο, αλλά περισσότερα. Κανένας λοιπόν δεν έχει δικαίωμα να κάνει λάθη που υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων. Την χρονιά που πέρασε στο ημερολόγιο κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να υπάρχει σε περίοπτη θέση, το σπίτι των απολαύσεων!!! Τώρα κάποιος άλλος είχε μια άλλη ιδέα. Να μην υπάρχει στο ημερολόγιο ένας από τους αρχηγούς της ομάδας, ο Φλώρος, ο οποίος να σημειώσουμε πως είναι και ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές, ο άλλος είναι ο Αναστάσιος Λάμπρου, που είναι  κάτοικοι Αγίου Νικολάου.
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Μπαρίτα, την ευθύνη για το ημερολόγιο την έχει η διοίκηση και ως διοίκηση θα πρέπει να επανορθώσετε. Και κάτι ακόμη για τον ΕΥΒΟΪΚΟ.
Κύριοι, όλοι χρειάζονται και κανείς δεν περισσεύει. Να ξέρετε πως κάποιοι προσφέρουν στην ομάδα χωρίς να το ξέρει κανείς. Αυτό δεν σημαίνει πως κάποιοι άλλοι θα ανεβαίνουν σε καλάμι και θα κάνουν ανθρωποθυσίες.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Αν όχι θα πάρει το μήνυμα.