Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φάνης Γκέκας


Ο Φάνης Γκέκας μίλησε πριν από την προπόνηση της Εθνικής την Τρίτη, αναφερόμενος στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ρουμανία.
Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε ότι τα ματς θα είναι δύσκολα και για τις δύο ομάδες, ενώ προσέθεσε ότι «εάν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι ....

μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και μετά να πάμε στην Ρουμανία για την πρόκριση».
Επίσης τόνισε ότι «δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ. Να κερδίσει η ομάδα, να πάμε στο Μουντιάλ και ας το βάλει οποιοσδήποτε το τέρμα», αναφερόμενος παράλληλα στην στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά ο Γκέκας τόνισε:
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς έχουμε την εμπειρία από τέτοιους αγώνες. Εάν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και μετά να πάμε στην Ρουμανία για την πρόκριση».
Για την παρουσία του κόσμου και αν θέλει να σημειώσει γκολ: «Αυτά θα τα δούμε στο γήπεδο. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ.
»Να κερδίσει η ομάδα, να πάμε στο Μουντιάλ και ας το βάλει οποιοσδήποτε το τέρμα. Σίγουρα ο κόσμος είναι σημαντικός για εμάς και μας στηρίζει. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και όλα τα άλλα θα έρθουν».