Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ο. ΚΡΙΕΖΩΝ - Α.Ε.Λ. 2 - 3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις είχε η ομάδα μας που πέρασε νικηφόρα από τα Κριεζά κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 3-2.
Με δέκα παίχτες για ακόμα ένα αγώνα στην ενδεκάδα από αθλητές της σχολής και με μέσο όρο ηλικίας 18 χρονών, η ομάδα μας από την αρχή του αγώνα προσπάθησε να τον δικό της ρυθμό στο παιχνίδι και στο 10΄ ο Ζαούρης με ωραίο πλασέ είδε την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στη συνέχεια και σε μία λάθος ενέργεια των αμυντικών της....

ομάδας μας έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα των Κριεζών να προηγηθεί στο σκορ με σουτ του Γκογκορόση στο 20΄.
Γρήγορα η ομάδα μας και στο 24΄έφερε τον αγώνα στα ίσα όταν σε ωραία σέντρα του Μπαλόζι ο Ζαούρης με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι στο 60΄το οποίο εκτέλεσε ο Τσαλιαγκός σημειώνοντας γκολ. Το γκολ αυτό έδωσε στην ομάδα μας την δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσει φάσεις και για τρίτο γκολ το οποίο δεν ερχόταν και σε μία αδράνεια της άμυνας για δεύτερη φορά εκμεταλεύτυκε ο Λυκούρης και με πλασέ έκανε το 2-2 στο 70΄.
Η συνέχεια τοα αγώνα ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας με τον δεκατετράχρονο Παπαγεωργίου στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας να σημειώνει το νικητήριο γκολ με ωραίο πλασέ στο 86΄, και με τον Μικράκη στο 88΄και 89΄μόνο απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην μπορεί να σημειώσει ακόμα ένα γκολ για την ομάδα μας.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την άψογη φιλοξενία της διοίκησης, προπονητή και παίχτες της ομάδος των Κριεζών στην ομάδα μας και τους ευχαριστούμε περιμένοντας να την ανταποδώσουμε στον αγώνα του δεύτερο γύρου.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Θεοδώρου, Αντωνίου και Μακρή..

Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Παύλου,Τσαλιαγκός, Μικράκης, Μπούρικας, Ντουλαβέρης , Ζαούρης, Μπαλόζι Ηρ., Αργύρης Γ.[ 74΄Αργύρης Ιωαν. ] Χατζηαντωνάκης [ 38΄Τζανής ], Κορκόβελος [ 80΄Παπαγεωργίου ].
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τον Ελλήσποντο Λαμψάκου την Κυριακή 22/12 και ώρα 15.00 στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου .
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην
ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr.