Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Ν  Τ Υ Π Ο Υ
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος ανακοινώνεται ότι, κατόπιν σχετικής εντολής της Ιεράς Συνόδου και σε συνεργασία με την ΔΕΗ Χαλκίδος και τον Δήμο Χαλκιδέων, οι συμπολίτες μας που αναγράφονται στις λίστες των βοηθουμένων από την Τοπική μας Εκκλησίας έως 1-11-2013 και πιο συγκεκριμένα εκείνοι, οι οποίοι:
·          Σιτίζονται καθημερινά από τα συσσίτια των Ενοριών Χαλκίδος και Νέας Αρτάκης,
·          Λαμβάνουν τακτικά τρόφιμα από τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία των.....
Ενοριών του Δήμου Χαλκιδέων και
·          Λαμβάνουν τακτικά τρόφιμα και ενδύματα από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Χαλκίδα,
σε περίπτωση που έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους και προκειμένου να επανασυνδεθεί από την ΔΕΗ, δύνανται να πάρουν από τον Ιερέα της Ενορίας τους (στην περίπτωση που βοηθούνται από το Συσσίτιο ή τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία) ή την Κοινωνική Λειτουργό της Ιεράς Μητροπόλεως (στην περίπτωση που βοηθούνται από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων) ΕΙΔΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ, ώστε να την προσκομίσουν ως δικαιολογητικό.
Την Βεβαίωση θα καταθέτουν, μαζί με ένα αντίγραφο του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., στον οποίο θα αναγράφεται ο αριθμός παροχής ρεύματος, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χαλκιδέων (Ωρίωνος 15 - Χαλκίδα), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. (τηλ. 2221061202).