Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά

Κύριοι αρμόδιοι και κύριοι συνδικαλιστές της διαιτησίας, λυπάμαι αλλά θα πρέπει να σας τα γράψω. όχι τα κάλαντα, αλλά αυτά τα οποία ακούτε, αλλά δεν κάνετε κάτι, προφανώς επειδή είσθε και πολύ άντρες. Επειδή φοράτε παντελόνια κι επειδή ίσως αυτή είναι και η δική σας συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.
Γυναίκα βοηθός διαιτητή σε αγώνα της Α1 κατηγορίας άκουγε να την αποκαλεί που...., παράγοντας ομάδας και περίμενε από τον διαιτητή ή τον......
παρατηρητή διαιτησίας οι οποίοι άκουγαν τις ύβρεις, να κάνουν κάτι ή τουλάχιστον να γράψουν κάτι στο φύλλο αγώνα. Τίποτα από αυτά δεν έγινε. Γιατί άραγε; Άντρες έτοιμοι για όλα. Προφανώς τόσο σέβονται τις γυναίκες. Ο άντρας ο βαρύς φυσικά είναι ο παράγοντας, ο οποίος προφανώς έχει απωθημένα κι επειδή δεν μπορεί να μιλήσει έτσι στην γυναίκα του πάει και ξεσπάει στο γήπεδο και στην βοηθό διαιτητή!! Αυτός τώρα είναι άντρας; 
Είναι άντρας ο παρατηρητής διαιτησίας ο οποίος από συνήθεια έκανε πως δεν άκουγε;
Είναι άντρες όλοι αυτοί που τον άκουγαν  και δεν αντέδρασαν;
Λοιπόν αντράκι είναι μόνο αυτή η κυρία η οποία αν βρισκόταν μόνη μ΄ αυτόν τον ανώμαλο θα του έχωνε το σημαιάκι εκεί που πρέπει και θα του άρεσε.
Τον χαρακτηρίζω ανώμαλο τον τύπο, γιατί έχει μια εμμονή με αυτή την βοηθό διαιτητή. Το έχει ξανακάνει ο τύπος. Κατά τ΄ άλλα είναι παράγοντας ομάδας και πρέπει να του εμπιστεύονται οι γονείς τα παιδιά τους.
Κύριε Ψαθά, αυτός ο παρατηρητής διαιτησίας τον οποίο ορίσατε ως επιτροπη, είναι άξιος και κατάλληλος γι΄ αυτή την θέση;