Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μια είναι η ουσία κύριοι

Αφήστε τα αστεία κάποιοι και βοηθήστε την ομάδα οικονομικά. Με τα ψέματα και με σάλια ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν μπορεί να ελπίζει σ΄ ένα καλύτερο αύριο. Χρόνος δεν υπάρχει και η ομάδα  με τέτοιες συνθήκες δεν θα μπορέσει να πάρει τους βαθμούς που θέλει. Ακολουθούν 4 αγώνες κρίσιμοι. Εκτός έδρας με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ. εντός με ΛΑΜΙΑ, εντός με ΤΡΙΚΑΛΑ και εκτός με ΝΑΟΥΣΑ.
Ετσι θα τελειώσει ο Α΄ Γύρος. Σ΄αυτούς τους 4 αγώνες ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί και βαθμούς να πάρει και χρήματα να βάλει στο ταμείο για να γλυκάνει τους.....
ποδοσφαιριστές.
Με γκρίνια και κακίες στην εξέδρα δεν θα βγει τίποτα. δεν φτάνει το να πηγαίνει κάποιος στο γήπεδο. Πρέπει να θέλει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και όχι σε κάθε στραβή να τους βρίζει.
Οι διοικούντες την ομάδα είναι 16 και να είναι καλά οι άνθρωποι. Ας κάνουν όμως κάτι κι αυτοί κι ας μην περιμένουν τα πάντα από τον Ταρνανά ή από τον Καθαροσπόρη.
Ας πάρουν στα χεράκια τους από ένα μπλοκ οικονομικής ενίσχυσης κι ας τρέξουν να μαζέψουν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Αν δεν θέλουν να βγούνε στο δρόμο ή αν δεν έχουν 10-20 γνωστούς να τους δώσουν από 50 ευρώ τότε δεν υπάρχει λόγος να παριστάνουν τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κύριοι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί και έχει την ευκαιρία σ΄ αυτά τα 4 παιχνίδια που ακολουθούν να βάλει και χρήμα στα ταμεία του. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε τότε πρέπει να το παραδεχτείτε και ν΄ αφήσετε άλλους να το κάνουν και όχι να διώχνετε ποδοσφαιριστές επειδή δεν έχετε να τους πληρώσετε.
Ας το πάρουν απόφαση όλοι. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αρκει να το θέλει και η διοίκηση. Ποδοσφαιριστές και προπονητές το θέλουν.