Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Για όνομα του θεού...

Δημοσιεύω αυτούσια την ανακοίνωση και χωρίς να διορθώσω τα ορθογραφικά λάθη για να μην πούνε πως έκανα παραποίηση  της ανακοίνωσης την οποία είδα στο fb όπου την ανέβασε ο κ. Σταμάτης Ρουσόδημος.

ΑΟ ΑΤΤΑΛΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την <ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΗ>  γνωστού BLOG της Ευβοίας , μείναμε έκπληκτοι με τη παραποίηση της Ανακοίνωσης / Διαμαρτυρίας της Ομάδος μας .
Ουδέποτε ζητήσαμε το Πρωτάθλημα , ζητήσαμε αυτό που ....

δικαιούμαστε.
Ουδέποτε αναφερθήκαμε σε παντρέματα της πολιτικής με τους παράγοντες του ποδοσφαίρου.
Ουδέποτε αναφερθήκαμε σε ονόματα παραγόντων.
Μήπως γνωρίζεται κάτι που δεν ξέρουμε ;;

Οι Φίλαθλοι και το Δ . Σ του Α . Ο . ΑΤΤΑΛΗΣ 1977


ΣΧΟΛΙΟ: Κύριοι μάλλον δεν διαβάσατε την ανακοίνωσή σας!! Για να σας θυμίσω....
1) Είπατε: ¨αποφασίσαμε με την αρωγή και την χρηματοδότηση ενός ολόκληρου χωριού να κάνουμε την υπέρβαση (άνοδος στην Α1 κατηγορία)¨
2) Είπατε:  ¨οι κόποι ενός συνόλου ανθρώπων (ποδοσφαιριστές-προπονητές-διοίκηση) και το υστέρημα ενός ολόκληρου χωριού είναι μηδαμινά μπροστά στο παρασκήνιο και στις προσωπικές φιλοδοξίες μελών των διοικήσεων σας¨
3) Είπατε:  ¨το ποδόσφαιρο δεν είναι όχημα κανενός¨.
4) Είπατε: ¨ξέροντας πλέον ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε <<ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ>>.΄ 

Κύριοι, εσείς προφανώς θα πρέπει να δώσετε λεπτομέρειες, γιατί ονόματα λέτε. Τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας είναι 3 και του ΔΣ της ΕΠΣΕ αν δεν κάνω λάθος 11. Ελάχιστα είναι και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών.
Αυτούς λοιπόν τους ελάχιστους τους στολίσατε κανονικά. Εγώ δεν μασάω τα λόγια μου και δεν κάνω κωλοτούμπες. Φροντίζω ώστε να μην χρειασθεί ν΄ ανακαλώ αυτά που γράφω και να μη ζητώ συγνώμη.
Πάντως  δεοντολογικά θα έπρεπε να στείλετε και σ΄ εμένα την απάντησή σας, εκτός κι αν θέλατε να μείνει χωρίς σχόλιο. Εγώ λοιπόν θα το στείλω το σχόλιο μου στον κ. Ρουσόδημο και ελπίζω να το αναρτήσει.