Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων έχει ως προορισμό την κάλυψη των βασικών αναγκών επιβίωσης των 2.100 –και συνεχώς αυξανομένων- επωφελούμενων (απόρων, πολυτέκνων και μονογονεϊκών με ανήλικα παιδιά οικογενειών, μοναχικών ανθρώπων κ.α.) δημοτών-κατοίκων του Δήμου μας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται απαραίτητα τη στήριξη τόσο των επιχειρήσεων / εταιρειών όσο και των απλών πολιτών ώστε να μην μένουν....

άδεια τα ράφια του, να μην αφήσουμε κανέναν δίπλα μας να στερείται τα απαραίτητα.
Ας ανταποκριθούμε όλοι μας, ας αγκαλιάσουμε όλοι μαζί αυτό το έργο αγάπης. Προσφέροντας τυποποιημένα τρόφιμα, νωπά τρόφιμα (υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες υποδοχής τους, είδη ατομικής υγιεινής, είδη βρεφανάπτυξης, είδη ένδυσης – υπόδησης, δώρα και βιβλία για παιδιά και ότι άλλο χρήσιμο για τους αδυνατούντες συμπολίτες μας.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκιδέων (τηλέφωνο 2221021602) στεγάζεται σε κτίριο επί της οδού Ωρίωνος 15 στην περιοχή του Μακαρονάδικου. Λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα τόσο για τη διανομή των προσφερομένων στους δικαιούχους του όσο και για να υποδέχεται τις προσφορές / συνεισφορές όλων μας σ’ αυτήν την προσπάθεια.