Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η απάντηση του κ. Αλ. θεοδώρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χθες το βράδυ πληροφορήθηκα ότι κυκλοφορεί σε σάιτ της περιοχής μας μια ανακοίνωση εναντίον μου, της οποίας συντάκτης είναι ο «δημοσιογράφος» κ. Λουκάς Παππάς.
Πραγματικά δεν μου έκανε καμία εντύπωση η ανακοίνωση αυτή και το ύφος που είναι γραμμένη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η αντίδραση του κ. Παππά σε μία πολύ λογική έκκληση μου την ώρα του παιχνιδιού. Αλλά ας πάρω και εγώ την ιστορία από την αρχή….
Στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι από Ευβοϊκά Μέσα Ενημέρωσης.....

στο γήπεδο, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας μας. Γι’ αυτό τον λόγο ζητήσαμε σαν σύλλογος από την Δημοτική Αρχή την δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων, ώστε να μπορεί να γίνεται με σωστό τρόπο η κάλυψη των αγώνων. Από την στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αυτό το βελτιωτικό έργο στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Μαρίνος», θεώρησα σωστό να έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι την ίδια αντιμετώπιση και να παρέχουμε σε όλους τις ίδιες διευκολύνσεις, ώστε να κάνουν σωστά την δουλειά τους. 
Είναι λογικό ότι δεν μπορούν να κάθονται όλοι οι δημοσιογράφοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί πολύ απλά δεν χωράνε. Μήπως να αφαιρέσουμε κάποιους παίκτες από το ρόστερ για να κάτσουν οι δημοσιογράφοι στους πάγκους;
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, στην αναμέτρηση μας με τον Εργοτέλη, όπου και δημιουργήθηκε το θέμα με τον κ. Παππά, υπήρχαν στο γήπεδο 4 εκπρόσωποι διαφορετικών Μέσων Ενημέρωσης. Έκανα έκκληση σε όλους να καθίσουν είτε στην εξέδρα, είτε στο υπερυψωμένο θεωρείο από το οποίο γίνεται και η μαγνητοσκόπηση
του αγώνα. Ο μόνος που δεν σεβάστηκε αυτήν την έκκληση ήταν ο κ. Παππάς. Του εξήγησα πράγματι ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό εναντίον του, αλλά θέλω να καθίσει μαζί με τους άλλους δημοσιογράφους για να κρατήσει η ομάδα ίσες αποστάσεις. Ο κ. Παππάς δεν το δέχτηκε και αποχώρησε από το γήπεδο.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους ισχυρισμούς του «δημοσιογράφου», θα εξηγήσω σύντομα γιατί δεν τους θεωρώ σοβαρούς. Όλες αυτές οι «δημοσιογραφικές επιτυχίες» που επικαλείται ο κ. Παππάς δεν είναι κανενός είδους χάρη προς εμένα, αλλά μάλλον το αντίθετο. Για να είναι πλήρες και σωστό ένα τοπικό σάιτ οφείλει να έχει πληροφορίες για τις ομάδες της περιοχής του, πληροφορίες που άμα είχα κάτι προσωπικό με τον κ. Παππά θα ήταν εύκολο να μην τις είχε. 

Τώρα για το ότι αθλητισμός και πολιτική δεν συμβαδίζουν, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Έχω αναφέρει πολλές φορές και σε όλους τους τόνους ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και δεν θα έχει στο μέλλον. Δεν βλέπω να συμβαίνει το ίδιο όμως και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από την εναντίον μου ανακοίνωση. Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να επανέλθω στο θέμα, αφού πιστεύω ότι ο κόσμος της Κύμης έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί. 
Ο κ. Παππάς είναι ευπρόσδεκτος να έρθει σε όλους τους αγώνες του Γυμναστικού, να κάτσει στην κερκίδα και να κάνει την δουλειά του.
Φιλικά
Αλέξανδρος Θεοδώρου