Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η άποψή μου. Καλημέρα κύριε Θεοδώρου

Διάβασα με πολύ προσοχή τα όσα γράφει ο κ. Λουκάς Παππάς σε μιά ανάρτησή του και είμαι υποχρεωμένος να γράψω την άποψή μου.Το θέμα δεν είναι ούτε συντεχνιακό, αλλά ούτε και πολιτικό. Ουδεμία σχέση έχω με τον κ. Παππά και οι λόγοι είναι γνωστοί.
Δεν μπορώ όμως να δεχθώ, να απομακρύνουν από το γήπεδο έναν άνθρωπο της ενημέρωσης για οποιονδήποτε λόγο. Φυσικά θα σχολιάσω και το περιεχόμενο της ανάρτησης, αφού μετά το λάθος του κυρίου Αλέξανδρου Θεοδώρου, έχουμε το λάθος του κ. Λουκά Παππά.
Κύριε Θεοδώρου, ειλικρινά, αν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, η απομάκρυνση ενός εκπροσώπου του τύπου από το γήπεδο, είναι λάθος και θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και να κλείσει το θέμα. Κύριε πρόεδρε, είσθε νέος άνθρωπος και δεν πρέπει να....
ακολουθήσετε την τακτική των αρεστών και μη αρεστών. Δεν πρέπει να  υπάρχουν δικοί μου και δικοί σου στην ενημέρωση. Ο χρόνος έχει αποδείξει πως όταν ¨απομακρύνεις¨ τον όποιο εκπρόσωπο ενός ΜΜΕ από έναν αθλητικό χώρο, δείχνεις αδυναμίες προσωπικές.
Δεν γνωρίζω το γιατί και γι΄ αυτό δεν θα επεκταθώ. Σας παρακαλώ, ν΄ αλλάξετε την απόφασή σας για το καλό της ενημέρωσης και μόνο.
Ο κ.  Παππάς με την ανακοίνωσή του, κατά την άποψή μου, ξεπερνά το γεγονός και προχωρά σε κρίσεις πέρα από αυτό. Γράφει στην τελευταία παράγραφο, ¨....Κανένας δεν μπορεί να επιλέξει τι και από πού θα τα διαβάσει το αναγνωστικό κοινό και επιτέλους κ. «Πρόεδρε», Αλέξανδρε Θεοδώρου, ο αθλητισμός και η πολιτική δεν συμβαδίζουν, πάρτε το χαμπάρι...¨
 Κάνει λάθος ο κ.  Παππάς, αφού ο αθλητισμός είναι κομμάτι της πολιτικής και η πολιτική απαραίτητη για τον αθλητισμό. Η τελευταία αυτή παράγραφος, κατά την άποψή μου, δείχνει και τον λόγο για τον οποίο είχαμε αυτή την εξέλιξη.
Ένα άλλο λάθος του κυρίου Παππά, είναι το ¨.....αρνούμαι να λάβω «οδηγίες» για τον τρόπο που θα καλύψω ένα αθλητικό γεγονός¨.
Κύριε Παππά, ο χώρος από τον οποίον θα καλύψει κάποιος έναν αγώνα, θα πρέπει να είναι προκαθορισμένος και με την προϋπόθεση να μην ενοχλεί. Υπάρχουν κανόνες γι΄ αυτά τα θέματα. Τώρα αν ο κ. Θεοδώρου σας έκανε υποδείξεις για το τι θα γράψατε, αυτό θα το καταδικάσω, αλλά πρώτα να το πείτε.
Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τον πρόεδρο του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΜΗΣ, να διευκρινίσει το θέμα που προέκυψε. Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΚΥΜΗΣ, έχει μια υπέροχη πορεία και ¨ο οδηγός του¨ δεν πρέπει να πέφτει σε λακούβες¨.