Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Τώρα τι να γράψω; Πείτε μου ειλικρινά τι να γράψω όταν διαπιστώνω πως ξαφνικά οι του ΣΥΡΙΖΑ ανακάλυψαν πως δεν τους κάνει ο νυν δήμαρχος και πως ένας κομματικός υποψήφιος θα λύσει τα προβλήματα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου!!!
Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πως θα γίνει αυτό; Θα κερδίσετε τον Δήμο από την Α΄ Κυριακή; Έχει ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω από 40% για να κερδίσει; Είναι δυνατόν οι δημότες να στηρίξουν κομματικό υποψήφιο, ο οποίος θα υποδειχθεί από εσάς;
Απλά τα πράγματα, Η κίνηση αυτή έγινε για έναν από ......
τους παρακάτω λόγους.
1) Προφανώς ο νυν δήμαρχος κ. Θωμάς δεν δέχθηκε να κατεβάσει το ψηφοδέλτιό του ως κομματικό και έτσι εσείς που θέλετε να κάνετε το παιχνιδάκι σας με τους δήμους πήρατε απόφαση να πιέσετε με το να έχετε δικό σας ψηφοδέλτιο.
2) Αποφασίσατε να κάνετε αυτή την κίνηση, ώστε να πιέσετε τους άλλους, οι οποίοι είναι απέναντι από τον κ. Θωμά, να συμπράξουν με την δική σας πρόταση και να μην κατεβάσουν δικά τους ψηφοδέλτια.
Κύριοι, κάνετε λάθος και στις δύο περιπτώσεις. Δεν θα υποκύψει ο νυν δήμαρχος σε τέτοιες πιέσεις και δεν πρόειται να δώσει κομματική ταμπέλα στο ψηφοδέλτιό του.
Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι, δεν θα παρασυρθούν, αφού την ώρα που αυτοί ήταν αντίθετοι με την πολιτική Θωμά, εσεις διοικούσατε μαζί του. Με ποιούς λοιπόν να συνεργασθούν;
Ας μη γελιόμαστε. Στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, φαίνεται πως είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι νομίζουν πως μπορούν να γίνουν δήμαρχοι.