Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

Άντε να το ξαναγράψω μήπως και κάποιοι το καταλάβουν. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και διαφημίζει τα ΨΑΧΝΑ και την ΕΥΒΟΙΑ στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Μακάρι να βρεθούν κι αλλες ομάδες σ΄ αυτή την κατηγορία και μακάρι ο ΗΡΑΚΛΗΣ να μπορέσει κάποια στιγμή να καταφέρει να ανέβει και στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. 
Για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι να βοηθήσουν. δεν φτάνει το να λέμε πως στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ. Πρέπει να φροντίσουμε ώστε να πνίξουμε και τις ....
φωνές που θέλουν το κακό του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Δεν κερδίζουμε τίποτα, όταν ακούμε αυτούς που είναι ενάντια στον ΗΡΑΚΛΗ. Ας τους αφήσουμε να βράζουν στο ζουμί τους και να κοιτάνε τα χάλια της ομάδας τους. Κάνουν το δικό τους επικοινωνιακό παιιχνιδάκι. Εμείς πρέπει να στηρίζουμε τον ΗΡΑΚΛΗ και στα καλά και στα άσχημα.
Αυτή η ομάδα μας κάνει υπερήφανους και πρέπει να της το ανταποδίδουμε. Αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει είναι αυτοί που σκάνε από την ζήλεια τους και παριστάνουν τους έτσι και τους αλλιώς. Αυτοί ας πάνε να στηρίζουν τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και όποια άλλη ομάδα θέλουν. Αυτοί θα μείνουν με την κακία τους.