Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Πρωταθλήματα υποδομών

Όταν μια ομάδα σέβεται τον εαυτό της, τότε πρέπει να έχει ομάδες στα Τμήματα Υποδομών και φυσικά συμμετοχή σε όλα τα πρωταθληματα υποδομών της ΕΠΣΕ. Το αν γίνεται ή όχι καλή δουλειά σε αυτά τα τμήματα δεν θα το κρίνουμε εμείς, ούτε το αν  μια ομάδα ή κάποιοι παράγοντες έχουν δημόσιες σχέσεις και κάποιοι κονδυλοφόροι γράφουν καλά λόγια ή κάποιοι ....
ραδιοφωνατζήδες λένε καλά λόγια.
Κυρίες και κύριοι τα Τμήματα Υποδομών δεν τα δημιουργούν οι ομάδες για να κάνουν κάποιοι παράγοντες τη δική τους προβολή  και οι γονείς να πληρώνουν ακόμη και το νερό που πίνουν τα παιδιά τους.
Ελάχιστες είναι οι ομάδες που διαθέτουν Τμήματα Υποδομών και δεν πληρώνουν οι γονείς. Λίγες περισσότερες είναι αυτές που κάνουν και καλή δουλειά με οργάνωση και προπονητές σε όλα τα τμήματα.
Θα προτείναμε, πριν γράψουν κάτι κάποιοι, να ρίχνουν μια ματιά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ και να βλέπουν αποτελέσματα και βαθμολογίες αλλά και ποιοι σύλλογοι έχουν συμμετοχή. Να ρίξουν και μια ματιά στα διάφορα τουρνουά, για να μαθαίνουν τα αποτελέσματα και μετά ας γράφουν ό,τι θέλουν.
Άντε γεια και θα επανέλθουμε.