Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δεν ήξερες..δεν ρώταγες;

Έχει δίκιο τελικά ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος δεν παίρνει στα σοβαρά τους γκαφατζήδες και τα παπαγαλάκια του τέως....
Διαβάστε το άρθρο 3 του Πειθαρχικού Κώδικα για να διαπιστώσετε όλοι πόσο άσχετοι είναι κάποιοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν και τον συμβουλάτορα ομάδων!!!
Φανταστείτε να τους έπαιρνε στα σοβαρά η ΑΤΤΑΛΗ. Ευτυχώς που οι διοικούντες την ομάδα ξέρουν να διορθώνουν τα λάθη τους.

Άρθρο 3
 Γενική Αρχή
1. Οι αναφερόμενες ποινές στον παρόντα, επιβάλλονται για τις παραβάσεις και τα αδικήματα που αναφέρονται στις επιμέρους διατάξεις του παρόντα Κώδικα, στους Κανονισμούς Αγώνων Ποδοσφαίρου καθώς επίσης και στο Καταστατικό και τους .....

λοιπούς Κανονισμούς της Ε.Π.Ο.

2. Οι χρηματικές ποινές που αναφέρονται στις επιμέρους διατάξεις επιβάλλονται, αν δεν ορίζεται άλλως :
α) εις ολόκληρον για τις ομάδες Α΄ Εθνικής κατηγορίας,
β) κατά τα 3/4 για τις ομάδες Β΄ Εθνικής κατηγορίας,
γ) κατά το 1/4 για τις ομάδες των πανελλήνιων ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων υποδομής Ε.Π.Ο. και των πρωταθλημάτων υποδομής των Π.Α.Ε.

3. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί χρηματική ποινή ανώτερη των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500) για τα πανελλήνια ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ανώτερη των οκτακοσίων ευρώ (800) για τα τοπικά πρωταθλήματα.

4. Οι χρηματικές ποινές σε ποδοσφαιριστές, ομάδες και αξιωματούχους ομάδων επιβάλλονται σε αυτούς αντίστοιχα με τα προσδιορισμένα ανά κατηγορία που ανήκει η ομάδα ποσοστά της παρ. 2, εκτός εάν ορίζεται άλλως στις επιμέρους διατάξεις του κώδικα.

5. Για οποιονδήποτε λόγο δεν επιτρέπεται η επιβολή χρηματικής ποινής εκτός των καθοριζομένων, από τον παρόντα κώδικα και τους Κανονισμούς Αγώνων Ποδοσφαίρου, ορίων.