Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Κάνουν ζημιά στον Αποστόλου

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια έχουν αποφασίσει ότι δεν θα διεκδικήσουν με σοβαρότητα την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  και οδηγούν τον κ. Αποστόλου εκτός δεύτερης Κυριακής.
Όλα δείχνουν ότι προτιμούν να διεκδικήσουν τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου με ελάχιστες πιθανότητες νίκης παρά να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αποστόλου με όλες τους τις δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Στουπής, ο οποίος γνωρίζει τα θέματα της Περιφέρειας, δεν θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας στο πλευρό του κ. Αποστόλου αλλά υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχουν...
ως εκλεγμένοι με το ψηφοφέλτιο της σημερινής Δημ. Αρχής και, όσο γνωρίζουμε, ακόμη και σήμερα στηρίζουν την υποψηφιότητα Θωμά.
Η υποψηφιότητα Στουπή στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου είναι δεδομένο ότι θα  μειώσει σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό που θα μπορούσε να πάρει ο κ. Αποστόλου.
Δεν μπορούμε  να καταλάβουμε γιατί οι του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν να συμμετέχουν με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου και όχι να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αποστόλου για την Περιφέρεια στην οποία έχουν προσδώσει πολιτικά χαρακτηριστικά.
...περισσότερα σε λίγο.