Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Παράγοντες με επιλεκτική μνήμη...με επιλεκτική διαχείριση σκέψης…

ΑΠΟ: http://soccergreece.blogspot.gr/

Πρόσφατα σε αγώνα  του  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ υπήρξαν φωνές…κραυγές…. κατά της διαιτησίας  που σίγουρα έγιναν λάθη….Η αναστάτωση όμως  και η ισοπέδωση  της ανθρώπινης υπόστασης χωρίς τελειωμό…..Λάθη που όμως  γίνονται και θα γίνονται στο διηνεκές του ποδοσφαίρου.. Και  αν γυρίσουμε λίγο στο ποδοσφαιρικό χθες……. θα θυμηθούμε…..
Λάθη που  έγιναν σε περσινό αγώνα play off  της F.L. με σοβαρό τραυματισμό αντίπαλου ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας από οπαδό της γηπεδούχου, και ο αγώνας διεξήχθη  προς έκπληξη πολλών, ενώ ο διαιτητής δεν έπρεπε να ξεκινήσει τον αγώνα ποτέ……………                              
Τότε……… άκρα των παραγόντων ΣΙΩΠΗ !!!!
Να φέρουμε στη θύμησή μας και το δεύτερο και τελευταίο αγώνα ,,,,

των play off, μεταξύ των ίδιων ομάδων, στην έδρα της ομάδος του ποδοσφαιριστή που τραυματίστηκε από οπαδό, η ομάδα του Προέδρου που ξεχνά γρήγορα και κυρίως εύκολα ή που καλύτερα θυμάται και ερμηνεύει κατά το δοκούν, κέρδισε την άνοδό της στην Super League!!!
Να φέρουμε στη θύμησή μας και τον πρώτο αγώνα  του φετινού  πρωταθλήματος  S.L. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  όπου η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με 10  παίκτες από το 56' του αγώνα με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα !!!!!!! …πάλι ….εκκωφαντική  σιωπή…..
Πάλι τότε…….  άκρα των παραγόντων  ΣΙΩΠΗ!!!!!
Τα ίδια φυσικά ισχύουν και για τους ανθρώπους που διοικούν την ΕΠΣ της συγκεκριμένης περιοχής!!! Άραγε θα ήταν ευχαριστημένοι και θα το αποδεχόταν εάν κάποια άλλη ΕΠΣ έβγαζε παρόμοια ανακοίνωση για διαιτητή τους ή βοηθό τους!!!
Κατά το δοκούν  φωνές…….  Κατά το δοκούν καχυποψία……. Κατά το δοκούν διαχείριση…