Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Α.Ε.Λ. – Α.Ο.ΚΡΙΕΖΩΝ 5-2
 ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ 5-0 ΤΟΝ ΑΟΝΑΡΤΑΚΗΣ/ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ

Σε έναν αγώνα ο οποίος ήταν και ο τελευταίος για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014 η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα των Κριεζών με 5-2.
Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν για την ομάδα των Κριεζών πού γρήγορα στο 3΄βρέθηκε μπροστά στο σκορ όταν από αδράνεια της άμυνας τελικός αποδέκτης της μπάλας βρέθηκε ο Πετρογιάννης και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.
Γρήγορα όμως η ομάδα μας αντέδρασε και ο Μικράκης στο 9΄έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο πλασέ.
Η ομάδα μας με γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της απέναντι σε μία ομάδα που σε....

κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκε προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και έφτασε κοντά στο γκολ με Μικράκη 20΄και Ζαούρη 25΄, και το δεύτερο γκολ να έρχεται στο 35΄ όταν ο Μικράκης σε ωραία προσπάθεια πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Ιωάννου στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας η οποία δημιούργησε φάσεις για γκολ και τρείς φορές να βρίσκει τον στόχο με τους Μπαλόζι Κρ. 76΄, Μπαλόζι Ηρ, 90΄και Ζαούρη 91΄.
Ενδιάμεσα στο 82΄είχε σημειώσει και το δεύτερο γκολ η ομάδα των Κριεζών με τον Κούρτη.
Χαρακτηριστικό του αγώνα η συμμετοχή στον αγώνα δεκατριών αθλητών της σχολής, με το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκει την ομάδα μας με 51 βαθμούς, 16 νίκες, 3 ισοπαλίες , 8 ήττες και με γκολ 54-29.
Καλή η διαιτησία των κ.κ.Γκάτζου, Φραντζή. και Πίκουλα.
Α.Ε. Ληλαντίου
Χιώτης, Μικράκης Αλ., Μπούρικας, Τζανής Σωτ. ( 20΄Παύλου ),Ζαούρης , Χατζηαντωνάκης ( 46΄Λάμπρου ), Μπαλόζι Κρ. , Μπαλόζι Ηρ., , Τζανής , Φλώρος , Κορκόβελος.
Νίκη με 5-0 και για τους παμπαίδες στο αντίστοιχο πρωτάθλημα σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Βατώντα, με την ομάδα του ΑΟΝ Αρτάκης/ΑΟ Αλατσάτων.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ζάνιος ( 3 ), Παπαγεωργίου, και Καλέντζης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της ομάδας και της σχολής και στην ιστοσελίδα μας http://aelilantiou.gr