Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

 17-03-2014
ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ - Θάνος Τζάνης – νεολαία Αλιβερίου μια παρέα σε μια επιτυχημένη εκδήλωση
 

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου με τον Θάνο Τζάνη. Περισσότεροι από 700 πολίτες, νεαροί αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά το βράδυ της Παρασκευής 14/3/14 στο Κέντρο «Baluse» στον Κάραβο Αλιβερίου, προκειμένου να δουν ....
και ν’ ακούσουν τον γνωστό δημιουργό.
Μιλώντας στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, καλωσόρισε τη νεολαία, η οποία έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση, τονίζοντας ότι οι νέοι άνθρωποι ζουν σήμερα στην κορύφωση της κρίσης στην οικονομία και τους θεσμούς. «Δυστυχώς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν διαθέτει ούτε τις αρμοδιότητες ούτε τις δομές αλλά ούτε και την στήριξη που απαιτείται προκειμένου να σας βοηθήσει και να σας ενισχύσει όπως θα έπρεπε» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς.
Αναφέρθηκε στην συνέχεια στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, στοιχεία που αποτελούν συνδετικό κρίκο με την νεολαία της περιοχής, τονίζοντας ότι στο πλαίσιο αυτής της δραστηριότητας εντάσσεται και η συναυλία του συντοπίτη Θάνου Τζάνη, στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την
καλλιτεχνική του πορεία.
 

Στην συνέχεια ο κος Θωμάς αναφέρθηκε στην πορεία των Νέων Οριζόντων, οι οποίοι κρατούν το τιμόνι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για λιγότερο από 3,5 χρόνια, μακριά από κομματικές εξαρτήσεις, μηχανισμούς και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος κάλεσε τους νέους να αγωνιστούν μαζί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της νέας γενιάς και κατέληξε:
«Είμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς.Της νέας γενιάς που αξίζει τόσα πολλά και δυστυχώς λαμβάνει τα λιγότερα.
Σας ζητάμε να μας στηρίξετε σε αυτής μας τη προσπάθεια. Ξέρουμε ότι μας εμπιστεύεστε.
Εμείς σας υποσχόμαστε να μην σας διαψεύσουμε.
Ότι θα είμαστε δίπλα σας όπως είμαστε και μέχρι σήμερα.
 

Αυτός ο αγώνας θα είναι και πάλι νικηφόρος. Το χρωστάμε στον τόπο μας – Το χρωστάμε στα παιδιά μας.
Συνεχίζουμε να παλεύουμε με αισιοδοξία, με ελπίδα και όραμα.
Και στο τέλος θα πετύχουμε. Γιατί είμαστε όλοι μαζί.
Γιατί όλοι μας θέλουμε να έχουμε μέλλον και θα το έχουμε.
Πείσμα, Πίστη, Επιμονή και πολύ Δουλειά χρειάζεται.
Όλοι μαζί μπορούμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.
Σας ευχαριστώ πολύ για την παρουσία σας.
Καλή Διασκέδαση»
 

Ακολούθησε η συναυλία του Θάνου Τζάνη, οι οποία ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί με τους παρευρισκόμενους να γίνουν όλοι μια παρέα και να διασκεδάσουν μαζί.
Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο Θάνος Τζάνης κάλεσε στο πάλκο τους συντοπίτες καλλιτέχνες Ζέρβα και Δημολιάννη, οι οποίοι είπαν μαζί του κάποια τραγούδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Αλιβέρι τιμά τον Θάνο Τζάνη και ο Θάνος Τζάνης το Αλιβέρι, σε μια εκδήλωση που η επιτυχία της ήταν τεράστια. Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιδήμαρχος Αλιβερίου κ Νίκος Κιούσης.