Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΜΠΙΛΗΣ-Οι υποψήφιοι

Ισχυρός, υπερπλήρης και πολυπληθέστερος όλων ο συνδυασμός του167 υποψήφιοι στο πλευρό του Ζεμπίλη
 

Κατατέθηκε, νομίμως και εμπροθέσμως, από τον Δήμαρχο Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη, ο φάκελος της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη».
Ο συνδυασμός περιλαμβάνει εν συνόλω 167 υποψηφίους, δημοτικούς συμβούλους στις Δημοτικές Ενότητες και κοινοτικούς συμβούλους στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.
Αποτελεί τον ισχυρότερο και μακράν πολυπληθέστερο συνδυασμό που κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων.
Ο συνδυασμός έκανε χρήση της πρόσφατης νομοθετικής διάταξης....

που προβλέπει τη δυνατότητα για υποψηφιότητες αυξημένες κατά 100% σε σχέση με τον αριθμό των προς εκλογή συμβούλων, παρουσιάζοντας 52 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στη  Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας (έναντι 42 του δεύτερου συνδυασμού) .
Είναι δε ο μοναδικός πλήρης συνδυασμός, με κάλυψη των υποψηφιοτήτων κατά 100%, στο σύνολο των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.
Το ψηφοδέλτιο «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη» συνδυάζει την
εμπειρία με την ανανέωση.
Αφού, δίνουν το εκλογικό “παρών” όλα τα μέλη της παράταξης της δημοτικής πλειοψηφίας καθώς και οι όλοι οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων.
Ενώ, έχει ανανεωθεί ριζικά, κατά τα 2/3 του.
Με τον αριθμό των γυναικών υποψηφίων να ξεπερνά κατά πολύ την οριζόμενη (το 1/3 των υποψηφίων) ποσόστωση.
Παράλληλα, καλύπτει όλη την επικράτεια του Δήμου, όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (με κορμό μεταξύ των 30 και 45 ετών), όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλο το πολιτικό φάσμα.
Το ψηφοδέλτιο «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη» δεν αποτελείται από κομματικά απομεινάρια και φθαρμένα υλικά, που ορισμένοι επιμένουν να τα αναπαράγουν στην πόλη μας.
Αντίθετα, αποτελείται από εκπροσώπους των δυνάμεων της εργασίας και των παραγωγικών τάξεων, του δυναμικού των επιστημόνων και των νεώτερων γενιών, με στέρεες αναφορές στην κοινωνία.
Το ψηφοδέλτιο «Γέφυρα στο Μέλλον / Κοινωνική Συμμαχία – Αλληλεγγύη» δεν αποτελεί προϊόν διαπραγματεύσεων επί προσωπικών επιδιώξεων και σκοπιμοτήτων, υποσχέσεων και συναλλαγών επί ανταλλαγμάτων, πιέσεων και εκβιαστικών τακτικών που θα υποθήκευαν την ομαλή εξέλιξη του Δήμου Χαλκιδέων.
Αντίθετα, οι υποψήφιοι του αναγνωρίζουν ως μοναδική επιλογή συνέπειας, τη βούληση για προσφορά και συνεισφορά στα κοινά.
Στοιχεία που συνιστούν σταθερή βάση για ένα νέο ξεκίνημα στο Δήμο Χαλκιδέων.
Ώστε, στη νέα δημοτική θητεία, να αναδειχθεί η νέα δημοτική ηγετική ομάδα που με τη φρεσκάδα των ιδεών της, θα επεκτείνει και ολοκληρώσει την αληθινή αναγεννητική αυτοδιοικητική προσπάθεια μας.
Ευχαριστούμε όλους όσοι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Άξια πρόσωπα που όμως δεν μπόρεσαν να συμπεριληφθούν δεδομένου ότι η συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου υπόκειται σε αριθμητικούς περιορισμούς και κριτήρια γεωγραφικής κατανομής.
Είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν τον συνδυασμό μας και το ψηφοδέλτιό του, με τους ικανούς και καταξιωμένους ενεργούς πολίτες που το συγκροτούν, στη βάση της αγάπης για τον τόπο και του κοινού στόχου της προσφοράς για την προκοπή του.